Thermoboxen Kopen

Thermoboxen - Kwalitatieve Thermoboxen Aanschaffen Dongen Noord-Brabant

Thermoboxen Bestellen voor Dongen Noord-Brabant

Wij zijn een NL producent van thermoboxen en eps piepschuim dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Dongen, maar ook in Horst, Rijen, Oosterhout, Teteringen, Raamsdonksveer, Horst, Gilze, Loon op Zand, Geertruidenberg, Horst.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Thermoboxen

Onze thermoboxen bestaan uit meerdere lagen

Onze thermoboxen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De thermoboxen zijn waterbestendig 

De thermoboxen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn we succesvol gebleken

Piepschuim doos bestellen met 15% extra korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw eps koelbox kopen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Dit thermoplastische polymeer wordt al lang bestempeld als het het beste verpakkingsmateriaal vanwege de thermische isolatie-eigenschappen en het hele lage gewicht. Alsmede de mogelijkheid om het op maat te vormen.

Piepschuim doos is een uitstekend prijs-effectief, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en versturen van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruik van Thermoboxen voor het verpakken van producten zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking fors laten dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS een stuk lager is dan de energie welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Piepschuim doos 

EPS is een soort plastic dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis doordrenkt zijn door lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot verzend- en verpakkingscontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Dit schuim krijgt dankzij het productieproces een uniforme en consistente structuur cellen, waardoor het stevig en robuust is.

Thermoboxen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten bijvoorbeeld zich houden aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel producten die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs worden verplicht bij het vervoer van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen (ook wel eps piepschuim dozen) voor geconditioneerd transport

Wat betekent geconditioneerd transport?

Het verzenden van bederfelijke producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om producten van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om producten van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van piepschuim is een van zijn meest belangrijke pluspunten. Polystyreenschuim is heel erg duurzaam en stevig, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Door zijn lichte en luchtige consistentie kan polystyreenschuim gemakkelijk in verscheidene goederen worden gevormd en/of gegoten. Het materiaal kan ook gesneden worden om dit te passen in de holtes van een muur of in geperste vorm in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals bijvoorbeeld geïsoleerde dozen. Je kunt zelfs makkelijk stukjes piepschuim snijden met een hobbymesje in plaats van een complexer gereedschap of in plaats van zagen.

Door de vele luchtholtes van polystyreenschuim heeft het materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is dit materiaal de beste keuze voor de bescherming van producten die kunnen breken en bederven tijdens het transport.

Verscheidene fabrikanten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die het risico op beschadiging van apparatuur tot een minimum doen verlagen. Tevens kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens bijvoorbeeld de verzending valt. Dankzij het sterke punt om de goederen tegen beschadiging te beschermen, wordt polystyreenschuim tevens ook wel ingezet voor vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een doeltreffender alternatief dan de normale kartonnen doos.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Dit schuim beschermt het betreffende product tegen aanraking met regen en verschillende bronnen van vocht. Wanneer deze dozen van piepschuim worden gebruikt voor verzending en verpakking, zorgt dit voor diverse voordelen ten opzichte van de normale kartonnen doos. Het kan voedingsmiddelen of drankjes vasthouden en zal zeker niet gaan lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Piepschuim dozen erg populair.

De bestendigheid tegen vocht van polystyreenschuim brengt dit materiaal enorm veel voordelen ten opzichte van standaard glasvezelisolatie als het materiaal gebruikt zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het polystyreenschuim niet gaan schimmelen, rotten of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Nog een ander niet te vergeten voordeel van de Piepschuim doos is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Wanneer dit piepschuim zal worden gebruikt voor het opslaan van etenswaren, houdt dit materiaal warme levensmiddelen warm en koude levensmiddelen koud tijdens de levering van een restaurant naar de eindbestemming van de bestelling. Dit schuim kan ook worden toegepast om bijvoorbeeld een vrieskist of koelkast van isolatie te voorzien, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Piepschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens wanneer het als bouwisolatie wordt toegepast. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenen dus de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex bakken worden veelal gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt vaak gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vanwege zijn uitstekende isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak toegepast om drinken en voedsel tijdens het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk zal worden beperkt. Deze eigenschap zorgt dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Piepschuim doos Kopen in Dongen

Bescherming van de betreffende goederen
Styrofoam heeft een uitstekend schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Het is duurzaam
Thermoboxen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse levensmiddelen en andere producten. Polystyreenschuim is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Styrofoam bestaat grotendeels uit luchten is daarom uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het totale product.

De bestelling wordt geïsoleerd
In tegenstelling tot de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot het conserveren van etenswaren in de algehele distributieketen.

Omdat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze in grote hoeveelheden gebruikt in een verschillende industrieën. Laten we eens kijken hoe ze gebruikt worden in verscheidene branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft de gewenste isolerende eigenschappen in de voedingsmiddelenindustrie. Om deze reden worden deze dozen vaak toegepast bij het opslaan van goederen en verzending van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert het voedsel voor lange tijd tegen de hitte van buitenaf. Hierdoor voorkomt het materiaal dat voedsel gaat bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn de styrofoam dozen perfect voor het verzenden van voedsel. Tevens zijn ze ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de voedingsmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze piepschuimdozen

Transporteer Dranken met thermoboxen

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, zeker wanneer zeeen inhouden hebben dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, wijn, bier en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten absoluut in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met eps piepschuim dozen getransporteerd worden

Indien u wilt dat uw bloemen in de gewenste conditie aankomen op de plek van bestemming, dan is het enorm belangrijk dat ze verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken in de onjuiste omstandigheden, dus zodra ze geplukt en verzonden zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het verschepen te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Thermoboxen, ook ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze producten zijn namelijk ontworpen om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare stoffen

voor fouten is  geen enkele ruimte voor het transport van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. Bij het vervoeren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen gekoeld verzonden dienen te worden.

Vervoer Verf met thermoboxen

Voor het behouden van haar integriteit, moet verf in koelvrachtwagens worden vervoerd.

Vervoer gevaarlijke producten met thermoboxen

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle voorschriften tot in detail volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare producten moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten bederfelijke producten zoals sigaretten en andere tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn we succesvol gebleken

Piepschuim doos Offerte Aanvragen

Uw eps koelbox offerte in maximaal 1 dag in uw email-box ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Thermoboxen Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal aangeduid als koude keten supply chain. Bij maken van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek nodig om te garanderen dat de producten de eindconsument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te verwezenlijken.

Bij het transport van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld voedsel, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien als de temperatuur oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het vervoer verscheidene malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Als het daarna de eindconsument zou bereiken, dan kan dat een behoorlijk negatief effect hebben op de eindconsument haar gezondheid.

Thermoboxen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten bijvoorbeeld zich houden aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel producten die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs worden verplicht bij het vervoer van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.