Thermoboxen Kopen

Thermoboxen Prijsopgaves in Teteringen Noord-Brabant - In NL gefabriceerde piepschuim dozen

Thermoboxen Kopen voor Teteringen

Wij zijn een Nederlandse producent van piepschuim dozen en duurzame eps dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Teteringen, maar ook in Beek, Breda, Terheijden, Oosterhout, Rijen, Prinsenbeek, Made, Valkenburg, Dongen, Horst.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Thermoboxen

De piepschuim dozen zijn gemaakt uit

De piepschuim dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De piepschuim dozen zijn waterbestendig 

De piepschuim dozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Styrofoam doos bestellen nu met 15% extra korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw polystyrene doos kopen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te maken. Het kunststof Polystyreen wordt al heel lang bestempeld als het ideale verpakkingsmiddel wegens zijn thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lage gewicht. Net als de mogelijkheid om het op maat te vormen.

Styrofoam doos is een uitstekend kosten-effectieve, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat zelfs wordt toegepast voor het verpakken en verzenden van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruiken van Thermoboxen voor het verpakken van levensmiddelen heeft de kosten van transport en verpakking behoorlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS behoorlijk lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Styrofoam doos 

is plastic dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verpakkings- en verzendcontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Door het productieproces krijgt dit schuim een uniforme, consistente structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Thermoboxen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Rederijen en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste goederen die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Rederijen en expediteurs zijn verplicht om bij het verzenden van deze goederen de procedurele voorschriften en nodige documentatie in acht nemen.

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen (ook wel duurzame eps dozen) voor gekoeld transport

De betekenis van gekoeld transport

Het transporteren van producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemen wij gekoeld transport.

Om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren, wordt bij gekoeld transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld transport wordt gebruikt om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren.

De enorm hoge sterkte-gewichtsverhouding van piepschuim is één van zijn meest belangrijke pluspunten. Dit materiaal is enorm duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een enorm licht gewicht. Dankzij deze lichte en luchtige consistentie kan dit materiaal makkelijk in verschillende goederen worden gegoten of gevormd. Dit materiaal kan ook worden gesneden om te laten passen in de open ruimten van een muur of gevormd in aangepaste verzend- en verpakkingscontainers zoals geïsoleerde verpakkingen. Je kan zelfs makkelijk vellen piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van een complexer gereedschap.

Dankzij de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is polystyreenschuim een uitstekende keuze voor vooral het beschemen van onder andere producten die kunnen breken of bederven tijdens de verzending.

Een heleboel producenten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die het risico op beschadiging van apparatuur tot een minimum doen verlagen. Tevens kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens het verzenden valt. Dankzij het sterke punt om de goederen tegen defecten te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook gebruikt om verpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een geschikter alternatief dan de gewone kartonnen doos.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het product tegen contact met regen, maar ook andere vormen vocht. Als deze doosjes piepschuim worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van goederen, resulteert dit in vele voordelen in vergelijking met de typische kartonnen doos. Het kan voedsel of drankjes vasthouden en zal niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Tempex bakken mega populair.

De bestendigheid tegen vocht van dit schuim geeft het veel voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie als het toegepast zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het piepschuim niet gaan schimmelen, rotten of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander belangrijk voordeel van de EPS piepschuim doos is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Als dit piepschuim zal worden gebruikt voor het opslaan van voedingsmiddelen, houdt het warme voedingsmiddelen warm en koude voedingsmiddelen koud tijdens de levering van een restaurant aan de eindbestemming van de besteller. Dit schuim kan ook worden ingezet om een koelbox of vrieskist te isoleren, waardoor het een uitermate geschikt materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Polystyreenschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt ingezet. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenom zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS boxen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt vaak toegepast in de voedings- en verpakkingsindustrie wegens de karakteristieke isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel ingezet om dranken en voedingsmiddelen gedurende het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte behoorlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Deze eigenschap zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Styrofoam doos Kopen in Teteringen

Bescherming van de goederen
Dankzij het uitstekende schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het materiaal bestand tegen druk.

Polystyreenschuim is duurzaam
Thermoboxen zijn sterk en duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse voedingsmiddelen en andere producten. Polystyreenschuim is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat voor 98% uit luchten is daarom uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het onwijs licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het eindproduct.

De bestelling wordt geïsoleerd
In tegenstelling tot de normale kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot aan de conservering van voedingsmiddelen in de algehele distributieketen.

Piepschuim dozen worden in grote hoeveelheden in een verscheidenheid aan industrieën, omdat het materiaal een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze in verscheidene industrieën worden toegepast.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de levensmiddelenindustrie. Om deze reden worden piepschuim dozen veel ingezet bij het opslaan van goederen en het verzenden van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert het voedsel voor meerdere uren tegen de warmte dat van buiten komt. Daardoor wordt voorkomen dat voedsel zal gaan bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Ook de containers die ingezet worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn deze dozen perfect voor het verzenden van etenswaren. Ze zijn ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een ruim scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de piepschuimdozen

Transporteer Dranken met piepschuim dozen

Ook diverse dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, zeker wanneer zeeen inhouden hebben dat kan verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, wijn, bier en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten zonder twijfel in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met duurzame eps dozen getransporteerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat bloemen in de gewenste staat aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen worden verstuurd in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen verwelken bij ongewenste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het transport te handhaven om de levensduur te verlengen.

Thermoboxen, ook ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in koelwagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. De producten zijn immers gemaakt om te kunnen smelten.

Bulk vloeistoffen

voor fouten is  absoluut geen ruimte voor het transport van bulk vloeistoffen. zeker niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze bulk vloeistoffen moeten absoluut gekoeld worden vervoerd.

Vervoer Verf met piepschuim dozen

Voor het behouden van zijn integriteit, moet verf in gekoelde vrachtwagens getransporteerd worden.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met piepschuim dozen

Indien u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare grondstoffen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om ernstige ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of de hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Styrofoam doos Prijsopgave Aanvragen

Uw polystyrene doos prijsopgave in maximaal 1 dag in uw email . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Thermoboxen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal aangeduid als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek vereist om te verzekeren dat de goederen de eindconsument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit mogelijk te maken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel chill chain logistiek genoemd, hebben als doel dat het transport van goederen zo veilig mogelijk kan gebeuren. Als dit goed wordt uitgevoerd, kan de cold chain logistics de houdbaarheid van producten verlengen met soms wel jaren.
Het is echter van cruciaal belang dat ieder onderdeel van de toeleverketen de gewenste temperatuur behoudt. Aangezien in een dergelijke ”keten” talrijke schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gunstige omgeving bieden voor de goederen die kunnen bederven in kwestie.

Als een schakel faalt en de temperatuur te warm of koud wordt, zijn de vervoerde bederfelijke goederen niet bruikbaar. Als dit toch gebeurt, kan dit resulteren in behoorlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Aangezien veel producenten dagelijks gigantische hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde producten maken, moet de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Naast de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de veiligheid en de gezondheid als temperatuur gecontroleerde lading niet met veel zorg wordt gecontroleerd en volgens de correcte methode zal worden verplaatst.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het transport van diepvriesgoederen (zoals voedsel) het voedsel ontdooien.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het vervoer verschillende keren zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Als het daarna de eindgebruiker bereikt, zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op de eindgebruiker haar gezondheid.

Thermoboxen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Rederijen en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste goederen die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Rederijen en expediteurs zijn verplicht om bij het verzenden van deze goederen de procedurele voorschriften en nodige documentatie in acht nemen.