Tempex dozen Kopen

Tempex dozen - Kwalitatieve Tempex dozen Bestellen voor Stein Limburg

Tempex dozen Kopen in Stein (Limburg)

Wij zijn een lokale producent van eps dozen met deksel en eps piepschuim dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Stein, maar ook in Beek, Lindenheuvel, Geleen, Hulsen, Munstergeleen, Born, Bunde, Sittard, Buchten, Meerssen.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Tempex dozen

De eps dozen met deksel bestaan uit meerdere lagen

De eps dozen met deksel beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle eps dozen met deksel zijn waterbestendig 

Alle eps dozen met deksel hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

EPS doos bestellen met 15% korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw eps doos met deksel kopen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Dit thermoplastische polymeer wordt al lang beschouwd als het het beste verpakkingsmiddel vanwege zijn thermische isolatie-eigenschappen en het hele lichte gewicht. Alsmede de mogelijkheid om de vorm op maat te maken.

EPS doos is een geweldig prijs-bewuste, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van producten die kunnen bederven.

Het gebruik van Tempex dozen voor het verpakken van producten heeft de kosten van verzending en verpakking fors laten dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het transport van EPS een stuk lager is dan die welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een EPS doos 

Piepschuim is kunststof dat bestaat uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor 98% bestaat uit lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot containers voor verpakking en verzending, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dit schuim krijgt mede dankzij het productieproces een consistente en uniforme structuur cellen, waardoor het stevig en robuust is.

Tempex dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en bevrachters moeten niet alleen rekening houden met het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel goederen die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters worden verplicht bij het vervoer van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (ook wel eps piepschuim dozen) voor gekoeld transport

Wat betekent koeltransport?

Het verzenden van bederfelijke goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer koeltransport wordt gebruikt om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

De enorm hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van piepschuim is een van zijn belangrijkste voordelen. Dit materiaal is erg duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Dankzij zijn luchtige en lichte consistentie kan piepschuim gemakkelijk in verschillende goederen worden gevormd en/of gegoten. Het kan worden gesneden om te laten passen in de holtes van een muur of gevormd in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde boxen. Vellen piepschuim kunnen worden gesneden met een simpel hobbymesje in plaats van een complexer gereedschap.

Dankzij de talrijke luchtholtes van piepschuim heeft het materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is het materiaal de beste keuze voor het beschemen van onder andere producten die kunnen breken of bederven tijdens het transport.

Diverse producenten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die het risico op schade op apparaten tot een minimum doen verlagen. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen wanneer de doos tijdens het verzenden valt. Wegens het vermogen om de goederen tegen defecten te beschermen, wordt piepschuim tevens ook gebruikt om vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een veel doeltreffender alternatief dan de normale kartonnen doos.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het betreffende product tegen contact met regen, maar ook verschillende vormen van vocht. Wanneer deze piepschuim dozen worden ingezet voor verpakking en verzending, resulteert dit in een voordeel in vergelijking met de normale kartonnen doos. Het kan voedingsmiddelen of drankjes vasthouden en zal zeker niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Daarom zijn EPS piepschuim dozen erg populair.

De bestendigheid tegen vocht van dit schuim geeft het materiaal vele voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie als dit materiaal toegepast zal worden als bouwisolatie.

Het piepschuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet gaan rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Een ander niet te vergeten voordeel van de EPS box is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Wanneer dit piepschuim zal worden gebruikt voor het opslaan van levensmiddelen, houdt het warme voedingsmiddelen warm en natuurlijk koude voedingsmiddelen koud gedurende de levering van een restaurant aan de bestemming van de bestelling. Het piepschuim kan ook worden toegepast om een koelkast of vrieskist te isoleren, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie om zo de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex bakken wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt vaak toegepast in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vanwege de uitstekende isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak toegepast om dranken en voedingsmiddelen gedurende het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk zal worden beperkt. Dit kenmerk zorgt ervoor dat de temperatuur in de doos constant blijft.

EPS doos Kopen in Stein

Bescherming van de betreffende goederen
Polystyreenschuim heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Polystyreenschuim is duurzaam
Tempex dozen zijn stevig en duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse voedingsmiddelen en andere diverse artikelen. Het materiaal is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Het materiaal bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het onwijs licht en voegt het geen gewicht toe aan het eindproduct.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot de conservering van levensmiddelen in de algehele distributieketen.

Piepschuim dozen worden in grote hoeveelheden in verschillende industrieën, doordat het materiaal een uitstekende isolator is. We bekijken nu hoe ze in divevrse branches worden toegepast.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de industrie voor levensmiddelen. Daarom worden piepschuim dozen vaak toegepast bij het opslaan van goederen en het verzenden van verse groenten en gevogelte. Het isoleert het voedsel voor meerdere uren tegen de warmte dat van buiten komt. Hierdoor voorkomt het materiaal dat voedsel gaat rotten of bederven als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van voedsel. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Industrie voor verpakken
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de dozen

Transporteer Dranken met eps dozen met deksel

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden vervoerd, zeker indien deze iets bevatten dat zou kunnen verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps piepschuim dozen getransporteerd worden

Indien u wilt dat bloemen in prachtige conditie arriveren op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen worden verstuurd in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan in de onjuiste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verstuurd zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het versturen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Tempex dozenzijn ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in gekoelde wagens worden vervoerd om de kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze zijn namelijk ontworpen om te smelten.

Bulk vloeibare middelen

Er is absoluut geen ruimte voor fouten bij het transport van grote hoeveelheden vloeibare middelen. zeker niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeibare middelen moeten gekoeld worden verzonden.

Vervoer Verf met eps dozen met deksel

Voor het behouden van haar integriteit, moet dus ook verf in gekoelde vrachtwagens worden vervoerd.

Vervoer gevaarlijke materialen met eps dozen met deksel

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, als u van plan bent iets te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare materialen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen de hoge vochtigheid of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten bederfelijke producten zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

EPS doos Prijsopgave Ontvangen

Uw eps doos met deksel offerte in maximaal een werkdag in uw mailbox ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt vaak gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige goederen is een speciale logistiek vereist om ervoor te zorgen dat de goederen de consument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit mogelijk te maken.

Bij het transport van diepvriesproducten, zoals voedingsmiddelen, zal het voedsel ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het vervoer verschillende keren zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het daarna de eindconsument zou bereiken, kan dat een negatief effect hebben op de eindconsument zijn of haar gezondheid.

Tempex dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en bevrachters moeten niet alleen rekening houden met het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel goederen die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters worden verplicht bij het vervoer van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.