Polystyrene dozen Bestellen

Polystyrene dozen - In Nederland Geproduceerde Polystyrene dozen Offertes voor Hulsen

Polystyrene dozen Bestellen voor Hulsen

Wij zijn een lokale producent van eps dozen en eps koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Hulsen, maar ook in Bunde, Beek, Meerssen, Weert, Stein, Amby, Geleen, Lindenheuvel, Scharn, Valkenburg.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Polystyrene dozen

De eps dozen zijn gemaakt van

De eps dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle eps dozen zijn waterbestendig 

Alle eps dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol

Styrofoam doos bestellen met 15% korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw polystyrene doos bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Polystyrene dozen Voor Transport

Polystyrene dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt toegepast om piepschuim te maken. Het kunststof Polystyreen wordt al best lang beschouwd als het ideale verpakkingsmateriaal vanwege zijn thermische isolatie-eigenschappen en zijn ideale lage gewicht. Alsmede de mogelijkheid om de vorm op maat te maken.

Styrofoam doos is een uitstekend kosten-effectieve, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat veelal wordt toegepast voor het verpakken en versturen van producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Polystyrene dozen voor het inpakken van levensmiddelen heeft de kosten van transport en verpakking aanzienlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het transport van EPS veel lager is dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Styrofoam doos 

EPS is een soort plastic dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verzend- en verpakkingscontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Door het productieproces krijgt het schuim een gelijke, consistente structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Polystyrene dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Polystyrene dozen Voor Transport

Polystyrene dozen (of eps koeldozen) voor geconditioneerd vervoer

De betekenis van koeltransport

Het transporteren van waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemt men koeltransport.

Om producten van de ene plek naar de andere plek te transporteren, wordt bij koeltransport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer koeltransport wordt gebruikt om producten van de ene plek naar de andere plek te transporteren.

De enorm hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van piepschuim is een van zijn belangrijkste voordelen. Piepschuim is heel duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Dankzij zijn lichte en luchtige consistentie kan dit materiaal gemakkelijk in verscheidene producten worden gegoten of gevormd. Dit kan ook worden gesneden om dit te passen in de open ruimtes van een wand of in geperste vorm in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde verpakkingen. Je kan zelfs gemakkelijk vellen piepschuim snijden met een hobbymesje in plaats van een complexer gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de talrijke luchtholtes van piepschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is piepschuim de beste keuze voor de bescherming van breekbare en bederfelijke producten tijdens de verzending.

Een heleboel producenten bedenken aangepaste containers voor verpakken die het risico op schade op apparatuur tot het minimale doen verlagen. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens de verzending valt. Wegens het sterke punt om de producten tegen beschadiging te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook wel ingezet voor verpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een veel doeltreffender alternatief dan de veel gebruikte doos van karton.

{ zijn ook zeer goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen aanraking met regen, maar ook verschillende bronnen van vocht. Zodra deze doosjes piepschuim worden gebruikt voor verzending en verpakking, zorgt dit voor een voordeel ten opzichte van de typische doos van karton. De piepschuim doosjes kunnen namelijk voedsel of dranken vasthouden en zal zeker niet lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Doosjes van piepschuim onwijs populair.

De bestendigheid tegen vocht van piepschuim brengt het vele voordelen ten opzichte van glasvezelisolatie als het toegepast wordt als bouwisolatie.

Het piepschuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet rotten, schimmelen of zal ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer dit aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander belangrijk voordeel van de Piepschuim doos is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Zodra dit piepschuim wordt ingezet als de opslag van voedingsmiddelen, houdt het warme levensmiddelen warm en natuurlijk koude levensmiddelen koud tijdens de levering van een restaurant aan de bestemming van de bestelling. Het piepschuim kan ook worden ingezet om een koelbox of vrieskist te isoleren, waardoor het een uitermate geschikt materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dit materiaal heeft een veel grotere thermische weerstand dan balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenen de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex dozen zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt meestal toegepast in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vanwege de uitstekende isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak ingezet om drinken en voedsel gedurende langere tijd vers en koel te houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, aanzienlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Styrofoam doos Kopen in Hulsen

Beschermt de producten
Dankzij het uitstekende schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het bestand tegen druk.

Het is enorm duurzaam
Polystyrene dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse levensmiddelen en andere artikelen. Styrofoam is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Dit materiaal bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het totale product.

Het isoleert de bestelling
In tegenstelling tot de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot aan de conservering van voedingsmiddelen in de algehele distributieketen.

Omdat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze in enorme hoeveelheden gebruikt in een verscheidenheid van industrieën. Hieronder beschrijven we hoe ze in verschillende branches worden toegepast.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de industrie voor levensmiddelen. Om deze reden worden piepschuim dozen vaak ingezet bij de opslag van producten en de verzending van verse groenten en gevogelte. Het isoleert het eten voor meerdere uren tegen de hitte dat van buiten komt. Daardoor wordt voorkomen dat eten zal gaan rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de piepschuim dozen perfect voor het verzenden van voedingsmiddelen. Ze zijn ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuimdozen een ruim scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de dozen

Transporteer Dranken met eps dozen

Ook verschillende dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, vooral alsiets bevatten dat zou kunnen verzuren of bederven. Zuivel, wijn, bier en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met eps koeldozen vervoerd worden

Mocht u het op prijs kunnen stellen dat bloemen in perfecte staat aankomen op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat ze verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen verwelken namelijk in de onjuiste omstandigheden, dus zodra ze geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het verschepen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Polystyrene dozenzijn ook ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur niet te verliezen. De kaarsen zijn immers gemaakt om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is zeker geen ruimte voor fouten bij het vervoer van grote hoeveelheden vloeistoffen. Bij het transport van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeistoffen gekoeld verscheept dienen te worden.

Vervoer Verf met eps dozen

Voor het behouden van zijn integriteit, moet verf in koelvrachtwagens worden vervoerd.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met eps dozen

Indien u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare grondstoffen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om ongelukken te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen de hoge vochtigheid of de hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten producten die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol

Styrofoam doos Prijsopgave Ontvangen

Uw polystyrene doos offerte in 1 werkdag in uw mailbox . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Polystyrene dozen Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij maken van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek nodig om te verzekeren dat de producten de eindgebruiker in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit te verwezenlijken.

Bij het vervoer van diepvriesgoederen, zoals voedsel, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer verscheidene keren ontdooit en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindconsument bereikt, dan zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op de eindconsument haar gezondheid.

Polystyrene dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten rekening houden met de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel producten die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en expediteurs zijn verplicht om bij het vervoer van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.