Piepschuim dozen Kopen

Biddinghuizen (Flevoland) Piepschuim dozen Aanschaffen

Piepschuim dozen Kopen in Biddinghuizen (Flevoland)

Wij zijn een Nederlandse producent van tempex dozen en eps piepschuim dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Biddinghuizen, maar ook in Dronten, Elburg, Nunspeet, De Zoom, Harderwijk, Swifterbant, Bovenveen, Lelystad, Zeewolde, Ermelo.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Piepschuim dozen

Onze tempex dozen bestaan uit meerdere lagen

Onze tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De tempex dozen zijn waterbestendig 

De tempex dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% van de leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol

Piepschuim doos bestellen nu met 15% korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos bestellen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Dit thermoplastische polymeer wordt al lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmateriaal wegens zijn thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lichte gewicht. Alsmede de mogelijkheid om de vorm op maat te maken.

Piepschuim doos is een geweldig prijs-effectief, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat zelfs wordt toegepast voor het verpakken en verzenden van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruik van Piepschuim dozen voor het verpakken van producten zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking aanzienlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en de verzending van EPS veel lager is dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Piepschuim doos 

Tempex is een soort plastic dat is samengesteld uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis die zijn doordrenkt door lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verpakkings- en verzendcontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Dankzij het productieproces krijgt het schuim een uniforme, consistente structuur cellen, waardoor het stevig en robuust is.

Piepschuim dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen (of eps piepschuim dozen) voor geconditioneerd vervoer

Wat is geconditioneerd transport?

Het versturen van bederfelijke producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemt men geconditioneerd transport.

Om producten van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om producten van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van dit materiaal is één van zijn belangrijkste voordelen. Dit materiaal is zeer duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een zeer licht gewicht. Door zijn luchtige en lichte consistentie kan dit materiaal simpel in verscheidene goederen worden gevormd en/of gegoten. Het materiaal kan worden gesneden om te laten passen in de open ruimten van een wand of gevormd in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde verpakkingen. Vellen piepschuim kunnen worden gesneden met een eenvoudig keukenmesje in plaats van een ingewikkelder gereedschap of in plaats van zagen.

Door de vele luchtholtes van piepschuim heeft dit materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Dankzij dit schokabsorberend vermogen is piepschuim de beste keuze voor vooral het beschemen van onder andere breekbare en bederfelijke producten tijdens de verzending.

Verscheidene producenten bedenken aangepaste containers voor verpakken die risico op beschadiging van apparaten tot het minimale beperken. Tevens zijn deze verpakkingscontainers in staat om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens de verzending valt. Dankzij het vermogen om deze goederen tegen schade te beschermen, wordt dit materiaal ook gebruikt om vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een veel doeltreffender alternatief dan de normale kartonnen doos.

{ kunnen goed tegen vocht. Dit schuim beschermt het betreffende product tegen aanraking met regen, maar ook verschillende bronnen van vocht. Als deze piepschuim dozen worden ingezet voor het verpakken en verzenden van goederen, zorgt dit voor een voordeel ten opzichte van de typische kartonnen doos. Deze piepschuim dozen kunnen namelijk etenswaren of dranken vasthouden en zal zeker niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Tempex bakken onwijs populair.

De bestendigheid tegen vocht van polystyreenschuim geeft het vele voordelen ten opzichte van glasvezelisolatie als dit materiaal gebruikt zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het polystyreenschuim niet gaan rotten, schimmelen of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander belangrijk voordeel van de EPS box is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Als dit piepschuim zal worden gebruikt voor de opslag van etenswaren, houdt dit materiaal warme etenswaren warm en koude etenswaren koud gedurende de levering van een restaurant aan de bestemming van de consument. Dit schuim kan ook worden toegepast om een vrieskist of koelkast te isoleren, daarom is het een uitermate geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie en de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex bakken wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedings- en verpakkingsindustrie vaak gebruikt wegens zijn karakteristieke isolerende kwaliteiten. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak toegepast om drinken en voedsel tijdens het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte aanzienlijk zal worden beperkt. Dit kenmerk zorgt dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Piepschuim doos Kopen in Biddinghuizen

Beschermt de betreffende goederen
Door het geweldige schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het materiaal bestand tegen druk.

Polystyreenschuim is duurzaam
Piepschuim dozen zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse etenswaren en andere producten. Polystyreenschuim kan tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Styrofoam bestaat grotendeels uit luchten is daarom uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het onwijs licht van gewicht en voegt het geen gewicht toe aan het totale product.

Isoleert de bestelling
In vergelijking met de normale kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot het conserveren van etenswaren in de hele distributieketen.

Doordat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze in grote hoeveelheden gebruikt in een verschillende industrieën. We bekijken nu hoe ze in verschillende industrieën worden gebruikt.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de levensmiddelenindustrie. Om deze reden worden deze dozen vaak toegepast bij de opslag van goederen en het verzenden van verse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert eten voor meerdere uren tegen de warmte dat van buiten komt. Daardoor wordt voorkomen dat eten gaat rotten of bederven als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van etenswaren. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze piepschuimdozen

Transporteer Dranken met tempex dozen

Ook diverse dranken moeten gekoeld worden vervoerd, zeker wanneer zeeen inhouden hebben dat zou kunnen verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivel, wijn, bier en andere temperatuurgevoelige producten moeten allemaal in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps piepschuim dozen getransporteerd worden

Als u wilt dat uw bloemen in prachtige conditie aankomen op de plek van bestemming, dan is het onwijs belangrijk dat de bloemen verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen verwelken namelijk bij onjuiste omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het verschepen te behouden om de levensduur te verlengen.

Piepschuim dozenzijn ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze zijn immers gemaakt om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten voor vervoer van bulk vloeistoffen. Bij het transport van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Al deze bulk vloeistoffen moeten absoluut gekoeld worden vervoerd.

Vervoer Verf met tempex dozen

Voor het behouden van haar integriteit, moet verf in gekoelde wagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met tempex dozen

Indien u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare grondstoffen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Sigaren

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten bederfelijke producten zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% van de leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol

Piepschuim doos Offerte Aanvragen

Uw piepschuim doos offerte binnen maximaal 1 werkdag in de mailbox . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Piepschuim dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij maken van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek vereist om te garanderen dat de producten de consument in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit mogelijk te maken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, hebben als doel dat het vervoer van producten zo veilig mogelijk gebeurt. Als dit juist wordt uitgevoerd, kan de chill chain logistics de houdbaarheid van goederen verlengen met soms maanden of zelfs jaren.
Het is van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleverketen de gewenste temperatuur behoudt. En vooral omdat in een ”keten” heel wat schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gunstige omgeving bieden voor de producten die kunnen bederven in kwestie.

Wanneer één van deze schakels wanpresteert en de temperatuur te warm of te koud wordt, worden de getransporteerde bederfelijke producten onbruikbaar. Wanneer dit gebeurt, dan kan dit resulteren in behoorlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Wegens het feit dat behoorlijk veel producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde goederen maken, moet de koude bevoorradingsketen in tact worden gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde vracht niet zorgvuldig zal worden gecontroleerd en volgens de correcte methode zal worden vervoerd.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het vervoer van diepvriesproducten het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer verscheidene keren ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindconsument bereikt, dan zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op diens gezondheid.

Piepschuim dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten zich houden aan de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en bevrachters moeten niet alleen rekening houden met het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel producten die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en bevrachters zijn verplicht om bij het transport van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.