Piepschuim dozen Bestellen

Piepschuim dozen Bestellen voor Halfweg (Fryslân) - Binnen een dag offerte ontvangen per email

Piepschuim dozen Kopen in Halfweg Fryslân

Wij zijn een NL producent van tempex dozen en eps koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Halfweg, maar ook in Kollum, Buitenpost, De Jouwer, Noordhorn, Zuidhorn, Surhuisterveen, Leek, Dokkum, Zevenhuizen, Winsum.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Piepschuim dozen

De tempex dozen zijn gemaakt uit

De tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De tempex dozen zijn waterbestendig 

De tempex dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Piepschuim doos kopen nu met 15% extra korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te maken. Polystyreen wordt al best lang bestempeld als het meest gunstige verpakkingsmiddel wegens haar thermische isolatie-eigenschappen en haar hele lage gewicht. Net als de mogelijkheid om de vorm op maat te creëren.

Piepschuim doos is een geweldig kosten-effectieve, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat veelal wordt toegepast voor het verpakken en versturen van bederfelijke producten.

Het gebruiken van Piepschuim dozen voor het inpakken van levensmiddelen zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking aanzienlijk doen dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS een stuk lager is dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Piepschuim doos 

EPS is een soort plastic dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis die zijn doordrenkt met lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot verpakkings- en verzendcontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dit schuim krijgt dankzij het productieproces een consistente en uniforme structuur cellen, waardoor het stevig en robuust is.

Piepschuim dozen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten bijvoorbeeld voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel goederen die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs worden verplicht bij het transport van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen (of eps koeldozen) voor gekoeld transport

De betekenis van gekoeld transport

Het verzenden van producten die in een gekoelde omgeving wordt gekoeld transport genoemd.

Om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren, wordt bij gekoeld transport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer gekoeld transport wordt gebruikt om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van dit materiaal is een van de meest belangrijke voordelen. Piepschuim is zeer duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Door zijn lichte en luchtige consistentie kan dit materiaal simpel in diverse producten worden gegoten of gevormd. Het materiaal kan gesneden worden om te laten passen in de holtes van een wand of gevormd in aangepaste verzend- en verpakkingscontainers zoals bijvoorbeeld geïsoleerde dozen. Je kan zelfs makkelijk vellen piepschuim snijden met een hobbymesje in plaats van een professioneel stuk gereedschap.

Door de grote hoeveelheid luchtholtes van polystyreenschuim krijgt  het een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is piepschuim een uitstekende keuze voor het beschemen van breekbare en bederfelijke producten tijdens de verzending.

Diverse fabrikanten ontwikkelen aangepaste verpakkingscontainers die risico op beschadiging van apparaten tot een minimum doen verlagen. Tevens zijn deze verpakkingscontainers in staat om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens bijvoorbeeld de verzending valt. Gezien het sterke punt om deze producten tegen schade te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook gebruikt om verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een geschikter alternatief dan de gewone kartonnen doos.

{ kunnen goed tegen vocht. Dit schuim beschermt het product tegen contact met regen, maar ook verschillende vormen van vocht. Zodra deze piepschuim dozen worden gebruikt voor het verzenden en verpakken van producten, resulteert dit in diverse voordelen ten opzichte van de typische kartonnen doos. Het kan etenswaren of dranken vasthouden en zal zeker niet lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn EPS piepschuim dozen onwijs gewild.

De bestendigheid tegen vocht van piepschuim brengt het vele voordelen ten opzichte van standaard glasvezelisolatie wanneer het toegepast wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het schuim niet schimmelen, rotten of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander belangrijk voordeel van de Tempex doos is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Zodra dit polystyreenschuim wordt gebruikt voor de opslag van voedsel, houdt het warme levensmiddelen warm en natuurlijk koude levensmiddelen koud gedurende de levering van een eettent aan de eindbestemming van de bestelling. Dit schuim kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een vrieskist of koelkast van isolatie te voorzien, waardoor het een perfect materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Piepschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens wanneer het als bouwisolatie wordt gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie en de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex dozen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedings- en verpakkingsindustrie vaak toegepast wegens zijn karakteristieke isolerende eigenschappen. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak gebruikt om dranken en voedingsmiddelen tijdens het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte aanzienlijk wordt beperkt. Dit kenmerk zorgt dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Piepschuim doos Kopen in Halfweg

Bescherming van de producten
Door het uitstekende schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het materiaal bestand tegen druk.

Polystyreenschuim is duurzaam
Piepschuim dozen zijn stevig en duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse levensmiddelen en andere artikelen. Het materiaal kan tegen vocht, waardoor de goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Styrofoam bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht is en het geen gewicht toevoegt aan het eindproduct is dit een enorm voordeel.

De bestelling wordt geïsoleerd
In tegenstelling tot de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot aan het conserveren van voedsel in de gehele distributieketen.

Doordat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze in grote hoeveelheden gebruikt in een verscheidenheid aan industrieën. We bekijken nu hoe ze in verschillende industrieën worden toegepast.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft de gewenste isolerende eigenschappen in de levensmiddelenindustrie. Daarom worden deze dozen vaak gebruikt bij de opslag van producten en het versturen van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert eten voor lange tijd tegen de hitte van buitenaf. Daardoor voorkomt het materiaal dat eten gaat bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Ook de containers die gebruikt worden zijn bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen perfect voor het verzenden van etenswaren. Tevens zijn ze ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een ruim scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze piepschuimdozen

Vervoer Dranken met tempex dozen

Ook verschillende dranken moeten gekoeld worden vervoerd, zeker alsiets bevatten dat kan bederven of verzuren. Zuivel, bier, wijn en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps koeldozen getransporteerd worden

Als u wilt dat bloemen in de gewenste staat aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen worden verzonden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken in de verkeerde omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het verschepen te handhaven om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Piepschuim dozenzijn ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze kaarsen zijn namelijk gemaakt om te smelten.

Bulk vloeistoffen

voor fouten is  absoluut geen ruimte bij transport van grote hoeveelheden vloeistoffen. zeker niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeistoffen moeten absoluut gekoeld worden verzonden.

Transporteer Verf met tempex dozen

Om zijn integriteit te behouden, moet verf in gekoelde vrachtwagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke materialen met tempex dozen

De voorschriften moeten tot in detail gevolgd worden, zodra u iets wilt te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen hoge vochtigheid of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat bederfelijke producten zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Piepschuim doos Prijsopgave Ontvangen

Uw piepschuim doos offerte binnen maximaal 24 uur in uw email-box ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Piepschuim dozen Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak aangeduid als koude keten logistiek. Bij maken van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek benodigd om te verzekeren dat de goederen de consument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit te verwezenlijken.

Bij transport van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld voedingsmiddelen, zal het voedsel bijvoorbeeld ontdooien wanneer de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer diverse keren zal ontdooien en opnieuw bevriest. Als het daarna de eindconsument zou bereiken, zou dat een negatieve impact hebben op diens gezondheid.

Piepschuim dozen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten bijvoorbeeld voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel goederen die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs worden verplicht bij het transport van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.