Piepschuim dozen Kopen

Piepschuim dozen Aanschaffen Surhuisterveen - In Nederland geproduceerde polystyrene dozen

Piepschuim dozen Bestellen in Surhuisterveen (Fryslân)

Wij zijn een NL producent van polystyrene dozen en eps piepschuim dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Surhuisterveen, maar ook in Buitenpost, De Jouwer, Kollum, Burgum, Zevenhuizen, Halfweg, Leek, Noordhorn, Zuidhorn, Roden.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Piepschuim dozen

Onze polystyrene dozen zijn gemaakt van

Onze polystyrene dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De polystyrene dozen zijn waterbestendig 

De polystyrene dozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Piepschuim doos kopen met 15% korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw tempex doos bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Het kunststof Polystyreen wordt best lang bestempeld als het het beste verpakkingsmiddel vanwege de thermische isolatie-eigenschappen en het hele lage gewicht. Net als de optie om de vorm op maat te creëren.

Piepschuim doos is een geweldig prijs-bewuste, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruik van Piepschuim dozen voor het inpakken van levensmiddelen heeft de kosten van verzending en verpakking fors laten dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS behoorlijk lager is dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een Piepschuim doos 

Piepschuim is plastic dat is samengesteld uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis doordrenkt zijn door lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verzend- en verpakkingscontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dankzij het productieproces krijgt dit schuim een uniforme, consistente celstructuur, waardoor het stevig en robuust is.

Piepschuim dozen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen (ook wel eps piepschuim dozen) voor gekoeld transport

Wat is gekoeld transport?

Het verzenden van goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemen wij gekoeld transport.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te brengen, wordt bij gekoeld transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld transport wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te brengen.

De enorm hoge sterkte-gewichtsverhouding van dit materiaal is één van zijn meest belangrijke voordelen. Polystyreenschuim is heel erg duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een enorm licht gewicht. Dankzij zijn lichte en luchtige consistentie kan piepschuim eenvoudig in verschillende producten worden gegoten of gevormd. Dit materiaal kan ook gesneden worden om dit te passen in de holtes van een muur of gevormd in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde boxen. Vellen piepschuim kunnen gesneden worden met een simpel hobbymesje in plaats van met ingewikkelder gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de grote hoeveelheid luchtholtes van polystyreenschuim heeft het materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is polystyreenschuim de beste keuze voor de bescherming van onder andere breekbare en bederfelijke producten tijdens het transport.

Veel fabrikanten ontwikkelen aangepaste verpakkingscontainers die risico op beschadiging van apparaten tot een minimum doen verlagen. Daarbij zijn deze verpakkingscontainers in staat om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens de verzending valt. Wegens het sterke punt om deze producten tegen beschadiging te beschermen, wordt piepschuim ook ingezet voor verpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een geschikter alternatief voor de veel gebruikte kartonnen doos.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen contact met regen en andere vormen van vocht. Wanneer deze dozen van piepschuim worden gebruikt voor verzending en verpakking, resulteert dit in een voordeel ten opzichte van de normale kartonnen doos. De piepschuim dozen kunnen namelijk etenswaren of drankjes vasthouden en zal zeker niet lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Piepschuim dozen onwijs gewild.

De bestendigheid tegen vocht van piepschuim brengt het een heleboel voordelen ten opzichte van glasvezelisolatie wanneer dit toegepast wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het polystyreenschuim niet rotten, schimmelen of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander niet te missen voordeel van de Piepschuim doos is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Wanneer dit piepschuim wordt gebruikt voor de opslag van etenswaren, houdt het warme levensmiddelen warm en natuurlijk koude levensmiddelen koud gedurende de levering van een restaurant aan de eindbestemming van de bestelling. Dit schuim kan ook worden toegepast om een koelkast of vrieskist van isolatiemateriaal te voorzien, waardoor het een geschikt materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Piepschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt toegepast. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenen de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of -boxen worden vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie meestal toegepast vanwege de karakteristieke isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook veel toegepast om drinken en voedingsmiddelen tijdens langere tijd vers en koel te houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, aanzienlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Piepschuim doos Kopen in Surhuisterveen

Beschermt de producten
Dankzij het uitstekende schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het materiaal bestand tegen druk.

Het is enorm duurzaam
Piepschuim dozen zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse levensmiddelen en andere diverse artikelen. Piepschuim is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat grotendeels uit luchten is om deze reden geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het eindproduct.

Het isoleert de bestelling
In vergelijking met de normale kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot aan het conserveren van etenswaren in de gehele distributieketen.

Piepschuimdozen worden in enorme hoeveelheden in verschillende industrieën, omdat piepschuim een uitstekende isolator is. Hieronder beschrijven we hoe ze toegepast worden in verschillende branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de levensmiddelenindustrie. Daarom worden piepschuim dozen veel toegepast bij de opslag van producten en het verzenden van koelverse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert eten urenlang tegen de warmte dat van buiten komt. Daardoor wordt voorkomen dat eten zal gaan bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Ook de containers die toegepast worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn deze dozen perfect voor het verzenden van levensmiddelen. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Verpakkingsindustrie
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de dozen

Vervoer Dranken met polystyrene dozen

Ook diverse dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, zeker indien deze dranken een inhouden hebben dat zou kunnen verzuren of bederven. Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een koelwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met eps piepschuim dozen vervoerd worden

Mocht u willen dat uw bloemen in perfecte conditie aankomen op de plek van bestemming, dan is het onwijs belangrijk dat de bloemen worden verzonden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan namelijk in de verkeerde omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het verschepen te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Piepschuim dozenzijn ook ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om de kwaliteit en structuur niet te verliezen. De kaarsen zijn immers ontworpen om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare middelen

voor fouten is  geen enkele ruimte bij transport van bulk vloeibare middelen. Bij het transporteren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Al deze bulk vloeibare middelen moeten gekoeld worden verzonden.

Transporteer Verf met polystyrene dozen

Voor het behouden van haar integriteit, moet verf in koelvrachtwagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke materialen met polystyrene dozen

Zodra u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften tot op de letter volgen. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ongelukken te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen hoge vochtigheid of hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten producten die kunnen bederven zoals tabaksproducten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Het is mogelijk dat u het als laatst genoemde item op de lijst bijzonder vindt, echter kan dit product een nachtmerrie worden als kauwgom niet temperatuur-gecontroleerd wordt getransporteerd.

Hoewel een koelwagen vaak wordt gebruikt om producten koel te houden, kan de koelwagen ook worden gebruikt om lucht op te warmen. Reefers kunnen worden gebruikt om bederfelijke producten niet te laten bevriezen in de winter en om deze goederen koel of op exacte temperatuur te houden.

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Piepschuim doos Offerte Ontvangen

Uw tempex doos prijsopgave binnen uiterlijk 1 dag in uw email ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Piepschuim dozen Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt vaak aangeduid als koude keten supply chain. Bij maken van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek benodigd om te garanderen dat de waren de eindconsument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit mogelijk te maken.

Bij transport van diepvriesproducten, zoals voedingsmiddelen, zal het voedsel ontdooien wanneer de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verschillende malen zal ontdooien en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindgebruiker zou bereiken, zou dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.

Piepschuim dozen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten rekening houden met de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel waren die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Rederijen en bevrachters zijn verplicht om bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en nodige documentatie in acht nemen.