Thermoboxen Kopen

Thermoboxen - Kwalitatieve Thermoboxen Bestellen voor Beek provincie Noord-Brabant

Thermoboxen Kopen voor Beek

Wij zijn een NL producent van thermoboxen en eps piepschuim dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Beek, maar ook in Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Breda, Made, Valkenburg, Oosterhout, Rijen, Zevenbergen, Zevenhuizen.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Thermoboxen

De thermoboxen zijn gemaakt uit

De thermoboxen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze thermoboxen zijn waterbestendig 

Onze thermoboxen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Thermobox kopen nu met 15% korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos bestellen kan alleen deze week met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te maken. Dit thermoplastische polymeer wordt al lang bestempeld als het ideale verpakkingsmateriaal vanwege zijn thermische isolatie-eigenschappen en het hele lichte gewicht. Alsmede de mogelijkheid om het op maat te maken.

Thermobox is een geweldig prijs-bewuste, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van producten die kunnen bederven.

Het gebruik van Thermoboxen voor het verpakken van producten heeft de kosten van transport en verpakking aanzienlijk laten dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS veel lager is dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Thermobox 

Piepschuim is een soort kunststof dat bestaat uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis die zijn doordrenkt door lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot containers voor verpakking en verzending, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Dit schuim krijgt mede dankzij het productieproces een uniforme en consistente structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Thermoboxen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen (of eps piepschuim dozen) voor geconditioneerd vervoer

De betekenis van gekoeld vervoer

Het verzenden van bederfelijke producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt gekoeld vervoer genoemd.

Om producten van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om producten van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren.

De enorm hoge sterkte-gewichtsverhouding van polystyreenschuim is een van zijn cruciale pluspunten. Polystyreenschuim is erg duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Door zijn lichte en luchtige consistentie kan piepschuim gemakkelijk in diverse goederen worden gevormd en/of gegoten. Het kan gesneden worden om te laten passen in de open ruimtes van een muur of in geperste vorm in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde boxen. Je kunt zelfs makkelijk vellen piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van met professioneel stuk gereedschap of in plaats van zagen.

Door de vele luchtholtes van piepschuim krijgt  het een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is dit materiaal de beste keuze voor vooral het beschemen van breekbare en bederfelijke producten tijdens het vervoer.

Verscheidene fabrikanten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die het risico op schade op apparaten tot het minimale doen verlagen. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen wanneer de doos tijdens de verzending valt. Gezien het vermogen om de goederen tegen beschadiging te beschermen, wordt piepschuim ook wel toegepast voor verpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een veel geschikter alternatief voor de veel gebruikte doos van karton.

{ kunnen goed tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het betreffende product tegen contact met regen, maar ook andere vormen van vocht. Zodra deze dozen van piepschuim worden ingezet voor verzending en verpakking, resulteert dit in vele voordelen ten opzichte van de typische doos van karton. De piepschuim dozen kunnen etenswaren of dranken vasthouden en zal zeker niet lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Tempex dozen erg populair.

De vochtbestendigheid van dit schuim geeft het heel veel voordelen ten opzichte van standaard glasvezelisolatie als dit toegepast wordt als bouwisolatie.

Het schuim gaat in tegenstelling tot glasvezel niet rotten, schimmelen of zal ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Nog een ander niet te missen voordeel van de Tempex bak is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Zodra dit schuim wordt gebruikt voor de opslag van voedsel, houdt het warme voedingsmiddelen warm en koude voedingsmiddelen koud gedurende de levering van een eettent naar de eindbestemming van de consument. Dit schuim kan ook worden ingezet om een koelkast of vrieskist van isolatie te voorzien, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens kan dit materiaal goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie te maximaliserenom zo de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Thermoboxen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt meestal toegepast in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vanwege zijn karakteristieke isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel ingezet om dranken en etenswaren gedurende langere tijd vers en koel te houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte behoorlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Thermobox Kopen in Beek

Beschermt de betreffende goederen
Piepschuim heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Duurzaamheid
Thermoboxen zijn sterk, maar ook duurzaam, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse voedingsmiddelen en andere artikelen. Styrofoam is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Piepschuim bestaat grotendeels uit luchten is om deze reden uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht van gewicht en voegt het geen gewicht toe aan het eindproduct.

De bestelling wordt geïsoleerd
In tegenstelling tot de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot aan het conserveren van voedsel in de hele distributieketen.

Piepschuimdozen worden op enorme schaal in verschillende industrieën, doordat piepschuim een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze toegepast worden in diverse industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de levensmiddelenindustrie. Om deze reden worden piepschuim dozen veel ingezet bij de opslag van goederen en verzending van koelverse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert het eten voor lange tijd tegen de warmte dat van buiten komt. Hierdoor wordt voorkomen dat eten gaat bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Ook de containers die ingezet worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de piepschuim dozen perfect voor het verzenden van levensmiddelen. Tevens zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een breed scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de dozen

Vervoer Dranken met thermoboxen

Ook verschillende dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, zeker wanneer zeeen inhouden hebben dat kan verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en andere temperatuurgevoelige producten moeten allemaal in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps piepschuim dozen vervoerd worden

Indien u wilt dat bloemen in de gewenste conditie arriveren op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat deze verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen vergaan in de ongewenste omstandigheden, dus eens deze geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het versturen te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Thermoboxenzijn ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelwagens worden vervoerd om de kwaliteit en structuur niet te verliezen. De kaarsen zijn namelijk gemaakt om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten voor het vervoer van grote hoeveelheden vloeistoffen. Bij het vervoeren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeistoffen gekoeld verstuurd moeten worden.

Vervoer Verf met thermoboxen

Om zijn integriteit te behouden, moet verf in koelvrachtwagens vervoerd worden.

Vervoer gevaarlijke producten met thermoboxen

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle aanwezige voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige producten moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen hoge vochtigheid of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Thermobox Offerte Ontvangen

Uw piepschuim doos prijsopgave binnen uiterlijk 1 werkdag in uw mailbox bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Thermoboxen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak aangeduid als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek vereist om te verzekeren dat de producten de consument in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te garanderen.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of chill chain logistics genoemd, hebben als doel dat het vervoer van producten veilig kan gebeuren. Als dit juist wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van goederen verlengen met soms wel jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de gewenste temperatuur behoudt. En vooral omdat in een dergelijke ”keten” behoorlijk veel schakels betrokken zijn, moet iedere schakel een gunstige omgeving bieden voor de producten die kunnen bederven in kwestie.

Als één van deze schakels wanpresteert en de temperatuur te warm of koud wordt, zijn de vervoerde bederfelijke producten niet meer bruikbaar. Wanneer dit gebeurt, kan dit resulteren in forse verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Aangezien veel fabrikanten dagelijks gigantische hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde goederen produceren, is het van onmisbaar belang dat de koude bevoorradingsketen in tact wordt gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde vracht niet met veel zorg zal worden gecontroleerd en op de correcte manier wordt vervoerd.

Als de temperatuur te hoog oploopt, dan zal bij het vervoer van diepvriesgoederen het voedsel ontdooien.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport diverse keren zal ontdooien en opnieuw bevriest. Als het vervolgens de eindconsument bereikt, zou dat een negatieve impact hebben op de eindconsument zijn gezondheid.

Thermoboxen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten zich houden aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde producten.

Rederijen en bevrachters moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel producten die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters worden verplicht bij het verzenden van deze producten de procedurele voorschriften en nodige documentatie in acht nemen.