Piepschuim dozen Bestellen

Piepschuim dozen Bestellen in Kortenhoef provincie Noord-Holland - In een dag prijsopgave ontvangen per email

Piepschuim dozen Bestellen voor Kortenhoef (Noord-Holland)

Wij zijn een NL producent van polystyrene dozen en eps koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Kortenhoef, maar ook in Hilversum, Bussum, Laren, Weesp, Breukelen, Blaricum, Eemnes, Abcoude, Huizen, Vinkeveen.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Piepschuim dozen

De polystyrene dozen bestaan uit meerdere lagen

De polystyrene dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De polystyrene dozen zijn waterbestendig 

De polystyrene dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98% leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Koeldoos kopen nu met 15% korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw eps doos met deksel kopen kan alleen deze week met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Polystyreen wordt al lang bestempeld als het ideale verpakkingsmateriaal wegens haar thermische isolatie-eigenschappen en het ideale lage gewicht. Net als de mogelijkheid om de vorm op maat te creëren.

Koeldoos is een geweldig prijs-effectief, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en verzenden van producten die kunnen bederven.

Het gebruik van Piepschuim dozen voor het verpakken van producten zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking aanzienlijk doen dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS behoorlijk lager uitvalt dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Koeldoos 

is plastic dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verpakkings- en verzendcontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Dankzij het productieproces krijgt het schuim een uniforme, consistente structuur cellen, waardoor het stevig en robuust is.

Piepschuim dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van goederen in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor producenten weg.

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen (ook wel eps koeldozen) voor gekoeld transport

De betekenis van gekoeld transport

Het versturen van goederen die in een gekoelde omgeving wordt gekoeld transport genoemd.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren, wordt bij gekoeld transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld transport wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren.

De enorm hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van dit materiaal is één van de belangrijkste voordelen. Polystyreenschuim is enorm duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Door deze lichte en luchtige consistentie kan polystyreenschuim gemakkelijk in verscheidene goederen worden gevormd en/of gegoten. Dit kan ook gesneden worden om dit te passen in de open ruimtes van een muur of in geperste vorm in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde dozen. Je kan zelfs makkelijk stroken piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van een ingewikkelder gereedschap.

Door de talrijke luchtholtes van piepschuim heeft het materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim de beste keuze voor vooral de bescherming van onder andere producten die kunnen breken of bederven tijdens de verzending.

Diverse fabrikanten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die risico op schade op apparatuur tot een minimum beperken. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens de verzending valt. Dankzij het sterke punt om deze goederen tegen schade te beschermen, wordt polystyreenschuim ook ingezet voor verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een veel doeltreffender alternatief voor de normale doos van karton.

{ kunnen goed tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen contact met regen, maar ook andere vormen vocht. Wanneer deze doosjes worden gebruikt voor verpakking en verzending, zorgt dit voor een voordeel ten opzichte van de normale doos van karton. Het kan etenswaren of dranken vasthouden en zal zeker niet lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Piepschuim boxen mega populair.

De vochtbestendigheid van polystyreenschuim geeft het vele voordelen ten opzichte van standaard glasvezelisolatie wanneer het materiaal toegepast wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het piepschuim niet rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Nog een ander niet te missen voordeel van de EPS box is dat het als effectieve isolator kan dienen. Wanneer dit schuim wordt ingezet als de opslag van etenswaren, houdt dit materiaal warme levensmiddelen warm en natuurlijk koude levensmiddelen koud gedurende de levering van een restaurant aan de bestemming van de consument. Het piepschuim kan ook worden gebruikt om een koelbox of vriezer te isoleren, daarom is het een geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie van de structuur en dus de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of -boxen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vaak toegepast wegens de uitstekende isolerende eigenschappen. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak gebruikt om dranken en voedingsmiddelen tijdens het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte behoorlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Deze karakteristieke eigenschap zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Koeldoos Kopen in Kortenhoef

Bescherming van de goederen
Styrofoam heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Het is enorm duurzaam
Piepschuim dozen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse levensmiddelen en andere diverse artikelen. Polystyreenschuim kan tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Dit materiaal bestaat voor 98% uit luchten is om deze reden geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht van gewicht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het totale product is dit een gigantisch voordeel.

De bestelling wordt geïsoleerd
In tegenstelling tot de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot de conservering van etenswaren in de algehele distributieketen.

Omdat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze op grote schaal gebruikt in een verschillende industrieën. Laten we eens kijken hoe ze toegepast worden in verscheidene branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft de gewenste isolerende eigenschappen in de levensmiddelenindustrie. Daarom worden piepschuim dozen vaak gebruikt bij de opslag van goederen en verzending van verse groenten en gevogelte. Het isoleert eten urenlang tegen de hitte van buitenaf. Hierdoor wordt voorkomen dat eten zal gaan bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die gebruikt worden zijn bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van etenswaren. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de dozen

Transporteer Dranken met polystyrene dozen

Ook diverse dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral indien deze dranken iets bevatten dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten zonder twijfel in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps koeldozen getransporteerd worden

Mocht u willen dat uw bloemen in prachtige conditie aankomen op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan in de ongewenste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het versturen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Piepschuim dozenzijn ook ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om de kwaliteit en structuur te behouden. Ze kunnen immers ook smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare stoffen

Er is zeker geen ruimte voor fouten bij transport van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. zeker niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen moeten gekoeld worden vervoerd.

Transporteer Verf met polystyrene dozen

Om zijn integriteit te waarborgen, moet dus ook verf in gekoelde vrachtwagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke producten met polystyrene dozen

De voorschriften moeten tot in detail gevolgd worden, wanneer u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige producten moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ernstige incidenten te voorkomen.

Sigaren

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen hoge vochtigheid of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat bederfelijke goederen zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Mogelijk vindt u het als laatst genoemde product op de lijst een beetje verassend, echter kan dit product een nachtmerrie worden als kauwgom niet temperatuur-gecontroleerd wordt vervoerd.

Hoewel een gekoelde wagen meestal wordt gebruikt om goederen koel te bewaren, kan hij ook worden gebruikt om lucht te verwarmen. Tevens kunnen reefers worden gebruikt om bederfelijke goederen vooral niet te laten bevriezen als het koud is en om deze items koel of op een nodige temperatuur te houden.

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98% leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Koeldoos Prijsopgave Ontvangen

Uw eps doos met deksel offerte in 1 dag in de email bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Piepschuim dozen Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij de productie van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek nodig om er zeker van te zijn dat de waren de eindconsument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit mogelijk te maken.

Bij transport van diepvriesgoederen, zoals voedingsmiddelen, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer verscheidene keren ontdooit en opnieuw bevriest. Als het daarna de eindconsument bereikt, dan kan dat een negatief effect hebben op de eindconsument zijn of haar gezondheid.

Piepschuim dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van goederen in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een vereiste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste waren die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs zijn verplicht om bij het vervoer van deze waren de procedurele voorschriften en nodige documentatie in acht nemen.