Tempex dozen Kopen

Tempex dozen Aanschaffen voor Swalmen (Limburg) - Binnen een dag prijsopgave ontvangen in mailbox

Tempex dozen Kopen in Swalmen

Wij zijn een NL producent van koeldozen en eps piepschuim dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Swalmen, maar ook in Roermond, Reuver, Herten, Heythuysen, Panningen, Baarlo, Loo, Maasbracht, Voorst, Blerick.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Tempex dozen

Onze koeldozen zijn gemaakt van

Onze koeldozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze koeldozen zijn waterbestendig 

Onze koeldozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

EPS doos met deksel kopen nu met 15% extra korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw koeldoos kopen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Het kunststof Polystyreen wordt best lang bestempeld als het het beste verpakkingsmateriaal vanwege haar thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lichte gewicht. Alsmede de optie om het op maat te maken.

EPS doos met deksel is een uitstekend prijs-bewuste, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en versturen van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het verpakken van goederen heeft de kosten van transport en verpakking behoorlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en de verzending van EPS veel lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een EPS doos met deksel 

is een soort kunststof dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot containers voor verpakking en verzending, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dit schuim krijgt mede dankzij het productieproces een consistente en uniforme celstructuur, waardoor het stevig en robuust is.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (ook wel eps piepschuim dozen) voor gekoeld vervoer

De betekenis van geconditioneerd transport

Het versturen van producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om goederen van de ene plek naar de andere plek te transporteren, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om goederen van de ene plek naar de andere plek te transporteren.

De hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van polystyreenschuim is een van zijn belangrijkste pluspunten. Piepschuim is enorm duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een enorm licht gewicht. Door zijn lichte en luchtige consistentie kan piepschuim gemakkelijk in verschillende goederen worden gegoten of gevormd. Het kan ook worden gesneden om te laten passen in de open ruimtes van een muur of gevormd in aangepaste verzend- en verpakkingscontainers zoals geïsoleerde boxen. Vellen piepschuim kunnen worden gesneden met een eenvoudig hobbymesje in plaats van een ingewikkelder gereedschap.

Door de vele luchtholtes van polystyreenschuim heeft dit materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Dankzij dit schokabsorberend vermogen is polystyreenschuim een uitstekende keuze voor het beschemen van breekbare en bederfelijke producten tijdens de verscheping.

Veel fabrikanten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die risico op beschadiging van apparaten tot het minimale beperken. Daarbij hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens de verzending valt. Gezien zijn vermogen om de goederen tegen beschadiging te beschermen, wordt piepschuim ook wel gebruikt om verpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een geschikter alternatief dan de gewone doos van karton.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Dit schuim beschermt het betreffende product tegen aanraking met regen, maar ook andere bronnen van vocht. Zodra deze dozen van piepschuim worden ingezet voor het verzenden en verpakken van goederen, zorgt dit voor vele voordelen ten opzichte van de normale doos van karton. Het kan etenswaren of drankjes vasthouden en zal niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Piepschuim dozen onwijs populair.

De vochtbestendigheid van polystyreenschuim geeft het een heleboel voordelen ten opzichte van glasvezelisolatie wanneer dit materiaal toegepast zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het schuim niet gaan schimmelen, rotten of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Een ander belangrijk voordeel van de Piepschuim doos is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Zodra dit piepschuim zal worden ingezet als het opslaan van etenswaren, houdt het warme levensmiddelen warm en natuurlijk koude levensmiddelen koud gedurende de levering van een restaurant aan de bestemming van de bestelling. Het piepschuim kan ook worden ingezet om een vriezer of koelkast te isoleren, daarom is het een uitermate geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens kan dit materiaal goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenom zo de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Thermoboxen zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt meestal toegepast in de voedings- en verpakkingsindustrie vanwege de uitstekende isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak ingezet om dranken en voedsel gedurende langere tijd vers en koel te houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte behoorlijk zal worden beperkt. Dit kenmerk zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

EPS doos met deksel Kopen in Swalmen

Beschermt de betreffende goederen
Door het uitstekende schokabsorberende vermogen is Piepschuim het bestand tegen druk.

Piepschuim is duurzaam
Tempex dozen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse levensmiddelen en andere diverse producten. Styrofoam is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Het materiaal bestaat grotendeels uit luchten is om deze reden uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het totale product zorgt dit voor een gigantisch voordeel.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot aan de conservering van etenswaren in de gehele distributieketen.

Piepschuimdozen worden op enorme schaal in verschillende industrieën, omdat piepschuim een uitstekende isolator is. Hieronder beschrijven wij hoe ze toegepast worden in verschillende industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de industrie voor levensmiddelen. Om deze reden worden deze dozen vaak ingezet bij het opslaan van goederen en het versturen van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert eten voor lange tijd tegen de hitte van buitenaf. Daardoor wordt voorkomen dat eten zal gaan bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de polystyreenschuim dozen perfect voor het verzenden van voedingsmiddelen. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuim dozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze dozen

Transporteer Dranken met koeldozen

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral indien deze dranken een inhouden hebben dat kan verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten absoluut in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps piepschuim dozen vervoerd worden

Mocht u willen dat uw bloemen in de gewenste conditie arriveren op hun bestemming, dan is het van cruciaal belang dat de bloemen worden verzonden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken in de ongewenste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het versturen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Tempex dozenzijn ook ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische goederen, in gekoelde wagens worden vervoerd om de kwaliteit en structuur te behouden. De kaarsen kunnen immers ook smelten.

Bulk vloeibare stoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten bij vervoer van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. En vooral niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen gekoeld verstuurd dienen te worden.

Transporteer Verf met koeldozen

Om haar integriteit te waarborgen, moet dus ook verf in koelwagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke materialen met koeldozen

De voorschriften moeten tot op de letter gevolgd worden, als u iets wilt te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

EPS doos met deksel Offerte Aanvragen

Uw koeldoos offerte in maximaal 1 dag in de email . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal aangeduid als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige goederen is een speciale logistiek vereist om ervoor te zorgen dat de goederen de eindconsument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit te garanderen.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, hebben als doel dat het vervoer van goederen veilig kan gebeuren. Als dit goed wordt uitgevoerd, kan de cold chain logistics de houdbaarheid van producten verlengen met soms maanden of zelfs jaren.
Het is van cruciaal belang dat elk onderdeel van de toeleverketen de gewenste temperatuur handhaaft. En omdat in een ”keten” heel veel schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gewenste omgeving bieden voor de goederen die kunnen bederven in kwestie.

Als één van deze schakels faalt en de temperatuur te warm of te koud wordt, worden de getransporteerde bederfelijke goederen onbruikbaar. Als dit toch gebeurt, kan dit resulteren in behoorlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Wegens het feit dat behoorlijk veel fabrikanten dagelijks gigantische hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde producten fabriceren, kan het niet anders dat de koude bevoorradingsketen in tact worden gehouden.

Naast de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde vracht niet met veel zorg zal worden gecontroleerd en op de juiste manier zal worden verplaatst.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het vervoer van diepvriesgoederen het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verschillende malen zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Als het vervolgens de eindgebruiker bereikt, kan dat een negatieve impact hebben op de eindgebruiker zijn of haar gezondheid.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten zich houden aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Rederijen en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel goederen die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en bevrachters worden verplicht bij het vervoer van deze goederen de procedurele voorschriften en nodige documenten in acht nemen.