Piepschuim dozen Kopen

Koop kwalitatieve eps koelboxen in Hasselt provincie Overijssel

Piepschuim dozen Kopen in Hasselt

Wij zijn een NL producent van eps koelboxen en tempex boxen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Hasselt, maar ook in Holten, Genemuiden, Oude Wetering, Baarlo, Voorst, Zwolle, Staphorst, IJsselmuiden, Nieuwleusen, Hattem.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Piepschuim dozen

Onze eps koelboxen zijn gemaakt uit

Onze eps koelboxen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De eps koelboxen zijn waterbestendig 

De eps koelboxen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Thermobox bestellen nu met 15% korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen

Polystyreen wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Het kunststof Polystyreen wordt al lang beschouwd als het ideale verpakkingsmateriaal wegens zijn thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lage gewicht. Net als de mogelijkheid om het op maat te vormen.

Thermobox is een geweldig prijs-bewuste, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en verzenden van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruik van Piepschuim dozen voor het verpakken van goederen zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking behoorlijk laten dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het transport van EPS een stuk lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Thermobox 

Tempex is kunststof dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor 98% bestaat uit lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot verpakkings- en verzendcontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Het schuim krijgt mede dankzij het productieproces een uniforme en consistente celstructuur, waardoor het stevig en robuust is.

Piepschuim dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten zich houden aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel goederen die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs zijn verplicht om bij het verzenden van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen (ook wel tempex boxen) voor geconditioneerd vervoer

De betekenis van geconditioneerd transport

Het verzenden van waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om goederen van de ene plek naar de andere plek te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om goederen van de ene plek naar de andere plek te brengen.

De enorm hoge sterkte-gewichtsverhouding van piepschuim is een van zijn belangrijkste voordelen. Dit materiaal is heel duurzaam en stevig, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Dankzij zijn lichte en luchtige consistentie kan dit materiaal simpel in verschillende goederen worden gevormd en/of gegoten. Dit materiaal kan ook gesneden worden om dit te laten passen in de open ruimten van een muur of in geperste vorm in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde dozen. Stroken piepschuim kunnen gesneden worden met een eenvoudig keukenmesje in plaats van een ingewikkelder gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de talrijke luchtholtes van polystyreenschuim heeft dit materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim een geweldige keuze voor het beschemen van onder andere producten die kunnen breken of bederven tijdens het vervoer.

Diverse fabrikanten bedenken aangepaste containers voor verpakken die het risico op schade op apparaten tot het minimale doen verlagen. Tevens kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens het verzenden valt. Wegens het sterke punt om de goederen tegen beschadiging te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook wel gebruikt om vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een beter alternatief dan de standaard kartonnen doos.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Dit schuim beschermt het product tegen contact met regen en verschillende vormen van vocht. Zodra deze doosjes piepschuim worden gebruikt voor verpakking en verzending, zorgt dit voor vele voordelen in vergelijking met de normale kartonnen doos. Deze piepschuim doosjes kunnen voedingsmiddelen of drankjes vasthouden en zal niet lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Piepschuim dozen enorm gewild.

De vochtbestendigheid van piepschuim brengt het veel voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie wanneer het gebruikt zal worden als bouwisolatie.

Het piepschuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet schimmelen, rotten of zal ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer dit aan vocht wordt onderworpen.

Nog een ander onmisbaar voordeel van de Piepschuim box is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Zodra dit piepschuim zal worden ingezet als het opslaan van levensmiddelen, houdt het warme levensmiddelen warm en natuurlijk koude levensmiddelen koud gedurende de levering van een restaurant naar de eindbestemming van de bestelling. Dit schuim kan ook worden gebruikt om een koelbox of vrieskist te isoleren, waardoor het een perfect materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dit materiaal heeft een veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens wanneer het als bouwisolatie wordt gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenom zo de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS piepschuim dozen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt vaak gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie wegens de karakteristieke isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel gebruikt om dranken en voedingsmiddelen tijdens het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte aanzienlijk zal worden beperkt. Deze eigenschap zorgt dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Thermobox Kopen in Hasselt

Bescherming van de goederen
Dankzij het geweldige schokabsorberende vermogen is Piepschuim het materiaal bestand tegen druk.

Duurzaamheid
Piepschuim dozen zijn stevig en duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse levensmiddelen en andere diverse artikelen. Piepschuim is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Styrofoam bestaat grotendeels uit luchten is om deze reden geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het ongelooflijk licht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het totale product is dit een enorm voordeel.

De bestelling wordt geïsoleerd
In tegenstelling tot de normale kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot aan het conserveren van levensmiddelen in de gehele distributieketen.

Piepschuimdozen worden in grote hoeveelheden in verschillende industrieën, omdat piepschuim een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze in divevrse branches worden gebruikt.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft de nodige isolerende eigenschappen in de industrie voor voedingsmiddelen. Om deze reden worden deze dozen veel gebruikt bij het opslaan van goederen en het verzenden van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert het voedsel voor lange tijd tegen de hitte van buitenaf. Daardoor voorkomt het materiaal dat voedsel zal gaan bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de polystyreenschuim dozen perfect voor het verzenden van etenswaren. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Industrie voor verpakken
Naast de industrie voor voedingsmiddelen hebben piepschuim dozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de piepschuimdozen

Transporteer Dranken met eps koelboxen

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral wanneer zeiets bevatten dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, wijn, bier en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met tempex boxen vervoerd worden

Mocht u het op prijs kunnen stellen dat uw bloemen in prachtige conditie arriveren op hun bestemming, zorg er dan voor dat deze worden verzonden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen verwelken bij verkeerde omstandigheden, dus zodra deze geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het transport te behouden om de levensduur te verlengen.

Piepschuim dozenzijn ook ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze producten kunnen namelijk ook smelten.

Bulk vloeibare middelen

Er is zeker geen ruimte voor fouten bij het vervoer van bulk vloeibare middelen. Bij het transporteren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Het is onvermeidbaar dat deze bulk vloeibare middelen gekoeld verzonden dienen te worden.

Transporteer Verf met eps koelboxen

Voor het waarborgen van zijn integriteit, moet dus ook verf in koelvrachtwagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke materialen met eps koelboxen

Wanneer u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle aanwezige voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen hoge vochtigheid of hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat bederfelijke producten zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Thermobox Offerte Aanvragen

Uw piepschuim doos offerte in uiterlijk 1 dag in de mailbox . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Piepschuim dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt veelal aangeduid als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige goederen is een speciale logistiek vereist om te verzekeren dat de goederen de eindgebruiker in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit mogelijk te maken.

Bij het vervoer van diepvriesproducten, zoals voedingsmiddelen, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens de reis verschillende malen zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Als het vervolgens de eindconsument bereikt, dan zou dat een negatieve impact hebben op diens gezondheid.

Piepschuim dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten zich houden aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel goederen die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs zijn verplicht om bij het verzenden van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.