Thermoboxen Bestellen

Thermoboxen Aanschaffen voor Oude Pekela provincie Groningen - In een dag offerte ontvangen in mailbox

Thermoboxen Bestellen in Oude Pekela Groningen

Wij zijn een lokale producent van styrofoam dozen en eps piepschuim dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Oude Pekela, maar ook in Hoorn, Winschoten, Veendam, Wildervank, Stadskanaal, Hardenberg, Sappemeer, Zandvoort, Hoogezand, Ter Borg.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Thermoboxen

Onze styrofoam dozen bestaan uit meerdere lagen

Onze styrofoam dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze styrofoam dozen zijn waterbestendig 

Onze styrofoam dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Piepschuim box kopen met 15% extra korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw eps koelbox bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Bestel snel. 

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Het kunststof Polystyreen wordt al lang beschouwd als het ideale verpakkingsmiddel wegens haar thermische isolatie-eigenschappen en zijn ideale lichte gewicht. Alsmede de optie om het op maat te maken.

Piepschuim box is een uitstekend prijs-bewuste, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruik van Thermoboxen voor het verpakken van goederen zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking fors laten dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS veel lager uitvalt dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een Piepschuim box 

is een soort plastic dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verpakkings- en verzendcontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Door het productieproces krijgt het schuim een gelijke, consistente celstructuur, waardoor het stevig en robuust is.

Thermoboxen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel goederen die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Rederijen en expediteurs moeten bij het verzenden van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen (ook wel eps piepschuim dozen) voor geconditioneerd vervoer

De betekenis van gekoeld vervoer

Het versturen van bederfelijke goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemt men gekoeld vervoer.

Om goederen van de ene plek naar de andere plek te vervoeren, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om goederen van de ene plek naar de andere plek te vervoeren.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van piepschuim is één van de meest belangrijke pluspunten. Dit materiaal is enorm duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een enorm licht gewicht. Door zijn lichte en luchtige consistentie kan piepschuim eenvoudig in diverse goederen worden gevormd en/of gegoten. Het kan ook worden gesneden om dit te passen in de open ruimten van een muur of gevormd in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde boxen. Je kan zelfs gemakkelijk vellen piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van een ingewikkelder gereedschap.

Door de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is het materiaal een uitstekende keuze voor vooral het beschemen van breekbare en bederfelijke producten tijdens het vervoer.

Verscheidene fabrikanten bedenken aangepaste containers voor verpakken die het risico op schade op apparatuur tot het minimale doen verlagen. Tevens kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens het verzenden valt. Wegens het vermogen om deze goederen tegen defecten te beschermen, wordt piepschuim ook toegepast voor verpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een geschikter alternatief dan de veel gebruikte doos van karton.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Dit schuim beschermt het product tegen contact met regen en verschillende vormen vocht. Wanneer deze doosjes piepschuim worden ingezet voor verzending en verpakking, zorgt dit voor verscheidene voordelen in vergelijking met de normale doos van karton. Het kan voedingsmiddelen of drankjes vasthouden en zal niet gaan lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn Tempex bakken mega gewild.

De bestendigheid tegen vocht van polystyreenschuim geeft het heel veel voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie wanneer dit materiaal gebruikt wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het polystyreenschuim niet gaan schimmelen, rotten of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Een ander belangrijk voordeel van de EPS box is dat het als effectieve isolator kan dienen. Wanneer dit schuim wordt gebruikt voor de opslag van levensmiddelen, houdt het warme voedingsmiddelen warm en koude voedingsmiddelen koud gedurende de levering van een restaurant naar de bestemming van de besteller. Dit schuim kan ook worden toegepast om een koelkast of vriezer te isoleren, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Polystyreenschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt ingezet. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenom zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex bakken wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt meestal gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie wegens de geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel toegepast om dranken en voedsel tijdens langere tijd vers en koel te houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, aanzienlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Piepschuim box Kopen in Oude Pekela

Beschermt de goederen
Piepschuim heeft een uitstekend schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Piepschuim is duurzaam
Thermoboxen zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse voedingsmiddelen en andere diverse producten. Polystyreenschuim kan tegen vocht, waardoor een goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Styrofoam bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het onwijs licht van gewicht en voegt het ook geen gewicht toe aan het totale product.

Het isoleert de bestelling
In vergelijking met de gemiddelde doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot het conserveren van levensmiddelen in de algehele distributieketen.

Omdat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze op enorme schaal gebruikt in een verschillende industrieën. Hieronder beschrijven wij hoe ze in verscheidene industrieën worden gebruikt.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de industrie voor levensmiddelen. Daarom worden deze dozen veel toegepast bij de opslag van goederen en het verzenden van verse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert het eten voor lange tijd tegen de hitte van buitenaf. Daardoor wordt voorkomen dat eten zal gaan rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die toegepast worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn deze dozen perfect voor het verzenden van voedingsmiddelen. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuimdozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de dozen

Transporteer Dranken met styrofoam dozen

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral alseen inhouden hebben dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten allemaal in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps piepschuim dozen vervoerd worden

Indien u wilt dat bloemen in perfecte staat aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen worden verzonden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen vergaan bij ongewenste omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het versturen te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Thermoboxenzijn ook ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om de kwaliteit en structuur niet te verliezen. De kaarsen zijn namelijk ontworpen om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is zeker geen ruimte voor fouten bij het vervoer van grote hoeveelheden vloeistoffen. Bij het vervoer van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeistoffen gekoeld verscheept moeten worden.

Transporteer Verf met styrofoam dozen

Voor het behouden van haar integriteit, moet verf in koelwagens vervoerd worden.

Transporteer gevaarlijke materialen met styrofoam dozen

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle aanwezige voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten bederfelijke producten zoals sigaretten en andere tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Piepschuim box Prijsopgave Ontvangen

Uw eps koelbox offerte binnen uiterlijk 1 werkdag in de email-box . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Thermoboxen Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt vaak aangeduid als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek benodigd om te verzekeren dat de goederen de eindgebruiker in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit mogelijk te maken.

Bij het vervoer van diepvriesproducten, zoals voedsel, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis diverse malen zal ontdooien en opnieuw bevriest. Als het vervolgens de eindgebruiker zou bereiken, dan kan dat een behoorlijk negatief effect hebben op de eindgebruiker zijn gezondheid.

Thermoboxen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel goederen die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Rederijen en expediteurs moeten bij het verzenden van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.