Piepschuim boxen Kopen

Piepschuim boxen Offertes in Beilen Drenthe - Binnen een dag offerte ontvangen in mailbox

Piepschuim boxen Kopen voor Beilen (Drenthe)

Wij zijn een lokale producent van eps koelboxen en eps koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Beilen, maar ook in Hoogeveen, Assen, Veldhuizen, Oosterwolde, Steenbergen, Zuidhorn, Zuidwolde, Noordwijk, Emmen, Coevorden.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Piepschuim boxen

De eps koelboxen zijn gemaakt van

De eps koelboxen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle eps koelboxen zijn waterbestendig 

Alle eps koelboxen hebben een goede temperatuurbeveiling

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol

Thermobox kopen nu met 15% extra korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw piepschuim box kopen kan alleen deze week met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Piepschuim boxen Voor Transport

Piepschuim boxen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te maken. Polystyreen wordt best lang bestempeld als het het beste verpakkingsmateriaal vanwege haar thermische isolatie-eigenschappen en zijn hele lichte gewicht. Alsmede de optie om de vorm op maat te maken.

Thermobox is een geweldig prijs-effectief, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat zelfs wordt toegepast voor het verpakken en versturen van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruik van Piepschuim boxen voor het verpakken van voedingswaren zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking aanzienlijk laten dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het transport van EPS een stuk lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Thermobox 

Tempex is een soort plastic dat is samengesteld uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor 98% bestaat uit lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot verpakkings- en verzendcontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Het schuim krijgt mede dankzij het productieproces een uniforme en consistente structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Piepschuim boxen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Piepschuim boxen Voor Transport

Piepschuim boxen (of eps koeldozen) voor geconditioneerd transport

Wat is geconditioneerd transport?

Het verzenden van waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren.

De hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van dit materiaal is één van zijn belangrijkste voordelen. Dit materiaal is heel duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een zeer licht gewicht. Door deze luchtige en lichte consistentie kan polystyreenschuim simpel in verscheidene producten worden gevormd en/of gegoten. Het kan ook gesneden worden om dit te laten passen in de open ruimtes van een muur of gevormd in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde boxen. Je kunt zelfs gemakkelijk vellen piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van een professioneel stuk gereedschap.

Door de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is dit materiaal een uitstekende keuze voor de bescherming van producten die kunnen breken of bederven tijdens het transport.

Veel producenten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die het risico op beschadiging van apparaten tot een minimum beperken. Daarbij hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen als de doos tijdens de verzending valt. Gezien zijn vermogen om deze producten tegen defecten te beschermen, wordt polystyreenschuim tevens ook wel toegepast voor verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een geschikter alternatief dan de gewone doos van karton.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Dit schuim beschermt het betreffende product tegen contact met regen en verschillende bronnen vocht. Zodra deze doosjes worden gebruikt voor verpakking en verzending, resulteert dit in vele voordelen ten opzichte van de typische doos van karton. Het kan namelijk voedsel of dranken vasthouden en zal niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Tempex dozen onwijs populair.

De vochtbestendigheid van piepschuim geeft dit materiaal veel voordelen ten opzichte van standaard glasvezelisolatie als dit materiaal gebruikt zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het polystyreenschuim niet gaan schimmelen, rotten of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Een ander niet te missen voordeel van de Piepschuim box is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Zodra dit polystyreenschuim zal worden gebruikt voor de opslag van voedsel, houdt dit materiaal warme voedingsmiddelen warm en natuurlijk koude voedingsmiddelen koud tijdens de levering van een eettent aan de eindbestemming van de consument. Het piepschuim kan ook worden toegepast om een vriezer of koelkast van isolatie te voorzien, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Polystyreenschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt toegepast. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie en de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of -boxen worden meestal gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedings- en verpakkingsindustrie vaak gebruikt vanwege de karakteristieke isolerende eigenschappen. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak toegepast om dranken en voedsel tijdens langere tijd vers en koel te houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, aanzienlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Deze eigenschap zorgt dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Thermobox Kopen in Beilen

Beschermt de betreffende producten
Polystyreenschuim heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Polystyreenschuim is duurzaam
Piepschuim boxen zijn sterk, maar ook duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse voedingsmiddelen en andere producten. Polystyreenschuim is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Piepschuim bestaat voor 98% uit luchten is om deze reden uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het totale product.

De bestelling wordt geïsoleerd
In tegenstelling tot de gemiddelde doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot de conservering van voedsel in de gehele distributieketen.

Piepschuimdozen worden op grote schaal in een verscheidenheid van industrieën, omdat het materiaal een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze gebruikt worden in verscheidene industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft de nodige isolerende eigenschappen in de voedingsmiddelenindustrie. Om deze reden worden deze dozen vaak toegepast bij de opslag van producten en de verzending van verse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert het voedsel voor lange tijd tegen de warmte dat van buiten komt. Hierdoor voorkomt het materiaal dat voedsel gaat bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn deze dozen perfect voor het verzenden van voedsel. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de voedingsmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de piepschuimdozen

Vervoer Dranken met eps koelboxen

Ook bepaalde dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, zeker alsiets bevatten dat kan bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, wijn, bier en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps koeldozen getransporteerd worden

Als u wilt dat bloemen in perfecte staat arriveren op de plek van bestemming, dan is het onwijs belangrijk dat ze verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken namelijk in de onjuiste omstandigheden, dus eens ze geplukt en op transport zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het transport te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Piepschuim boxenzijn ook perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze zijn namelijk ontworpen om te kunnen smelten.

Bulk vloeistoffen

voor fouten is  geen enkele ruimte voor het transport van grote hoeveelheden vloeistoffen. En vooral niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeistoffen gekoeld verstuurd dienen te worden.

Transporteer Verf met eps koelboxen

Voor het behouden van haar integriteit, moet dus ook verf in gekoelde vrachtwagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke producten met eps koelboxen

Wanneer u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige producten moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ernstige ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen de hoge vochtigheid of de hitte. Om bederf te voorkomen, moeten producten die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol

Thermobox Offerte Aanvragen

Uw piepschuim box prijsopgave binnen 24 uur in de email ontvangen. Gegarandeerd!

Piepschuim boxen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige goederen is een speciale logistiek benodigd om er zeker van te zijn dat de goederen de eindgebruiker in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te verwezenlijken.

Bij het transport van diepvriesgoederen, zoals voedsel, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens de reis verscheidene malen zal ontdooien en opnieuw bevriest. Wanneer het vervolgens de eindconsument bereikt, kan dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.

Piepschuim boxen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten rekening houden met de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste goederen die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Rederijen en expediteurs worden verplicht bij het transport van deze goederen de procedurele voorschriften en benodigde documenten in acht nemen.