Tempex dozen Bestellen

Koop kwalitatieve piepschuim dozen Oosterwolde Fryslân

Tempex dozen Bestellen voor Oosterwolde (Fryslân)

Wij zijn een NL producent van piepschuim dozen en eps piepschuim dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Oosterwolde, maar ook in Zuidhorn, Steenbergen, Gorredijk, Veldhuizen, Molenhoek, Assen, Roden, Leek, Beilen, Surhuisterveen.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Tempex dozen

Onze piepschuim dozen bestaan uit meerdere lagen

Onze piepschuim dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De piepschuim dozen zijn waterbestendig 

De piepschuim dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Tempex doos kopen nu met 15% korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw eps doos kopen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen wordt gebruikt om piepschuim te maken. Het kunststof Polystyreen wordt al best lang beschouwd als het het beste verpakkingsmiddel wegens de thermische isolatie-eigenschappen en het ideale lichte gewicht. Alsmede de mogelijkheid om de vorm op maat te maken.

Tempex doos is een uitstekend prijs-bewuste, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en verzenden van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het verpakken van producten heeft de kosten van verzending en verpakking aanzienlijk laten dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS veel lager uitvalt dan die welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Tempex doos 

Tempex is kunststof dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot verzend- en verpakkingscontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dit schuim krijgt mede dankzij het productieproces een consistente en uniforme structuur cellen, waardoor het stevig en robuust is.

Tempex dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of eps piepschuim dozen) voor gekoeld vervoer

Wat is geconditioneerd transport?

Het versturen van bederfelijke goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemen wij geconditioneerd transport.

Om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

De enorm hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van polystyreenschuim is een van zijn cruciale pluspunten. Dit materiaal is erg duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een zeer licht gewicht. Dankzij deze lichte en luchtige consistentie kan dit materiaal gemakkelijk in verscheidene producten worden gevormd en/of gegoten. Dit kan worden gesneden om dit te passen in de holtes van een wand of in geperste vorm in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde verpakkingen. Je kan zelfs makkelijk stroken piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van een complexer gereedschap.

Dankzij de grote hoeveelheid luchtholtes van polystyreenschuim krijgt  het een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is piepschuim de beste keuze voor de bescherming van onder andere breekbare en bederfelijke producten tijdens de verzending.

Veel fabrikanten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die risico op schade op apparatuur tot een minimum beperken. Tevens hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen als de doos tijdens de verzending valt. Gezien het sterke punt om deze producten tegen beschadiging te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook wel toegepast voor vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een veel beter alternatief dan de veel gebruikte kartonnen doos.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het betreffende product tegen contact met regen, maar ook verschillende vormen vocht. Wanneer deze doosjes piepschuim worden ingezet voor het verzenden en verpakken van producten, resulteert dit in een voordeel in vergelijking met de typische kartonnen doos. Deze piepschuim doosjes kunnen namelijk voedsel of dranken vasthouden en zal niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Piepschuim boxen enorm populair.

De bestendigheid tegen vocht van dit schuim geeft dit materiaal vele voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie wanneer dit materiaal gebruikt zal worden als bouwisolatie.

Het schuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet gaan schimmelen, rotten of zal ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander onmisbaar voordeel van de Thermobox piepschuim is dat het als effectieve isolator kan dienen. Wanneer dit schuim zal worden gebruikt voor de opslag van etenswaren, houdt dit materiaal warme etenswaren warm en natuurlijk koude etenswaren koud gedurende de levering van een restaurant naar de eindbestemming van de besteller. Het piepschuim kan ook worden gebruikt om een koelkast of vrieskist te isoleren, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens kan dit materiaal goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenen dus de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS boxen zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie meestal gebruikt wegens de geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak gebruikt om drinken en voedsel tijdens het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte behoorlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Deze eigenschap zorgt dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Tempex doos Kopen in Oosterwolde

Bescherming van de betreffende producten
Piepschuim heeft een uitstekend schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Het is enorm duurzaam
Tempex dozen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse etenswaren en andere diverse producten. Piepschuim is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Piepschuim bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het onwijs licht van gewicht en voegt het geen gewicht toe aan het eindproduct.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de normale kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot aan de conservering van etenswaren in de hele distributieketen.

Doordat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze op enorme schaal gebruikt in een verschillende industrieën. Hieronder beschrijven wij hoe ze gebruikt worden in verscheidene industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de industrie voor levensmiddelen. Om deze reden worden piepschuim dozen vaak gebruikt bij de opslag van producten en het verzenden van verse groenten en gevogelte. Het isoleert eten voor lange tijd tegen de warmte dat van buiten komt. Hierdoor voorkomt het materiaal dat eten zal gaan rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die gebruikt worden zijn bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn de styrofoam dozen ideaal voor het verzenden van levensmiddelen. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Industrie voor verpakken
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de dozen

Transporteer Dranken met piepschuim dozen

Ook diverse dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, zeker wanneer zeiets bevatten dat kan bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, wijn, bier en andere temperatuurgevoelige producten moeten allemaal in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met eps piepschuim dozen getransporteerd worden

Als u wilt dat uw bloemen in de gewenste staat aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat ze worden verzonden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan namelijk bij ongewenste omstandigheden, dus eens ze geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het verschepen te behouden om de levensduur te verlengen.

Tempex dozen, ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelcontainers worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze producten zijn immers gemaakt om te smelten.

Bulk vloeistoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten voor vervoer van bulk vloeistoffen. zeker niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze bulk vloeistoffen moeten absoluut gekoeld worden vervoerd.

Transporteer Verf met piepschuim dozen

Om haar integriteit te behouden, moet verf in gekoelde wagens vervoerd worden.

Transporteer gevaarlijke producten met piepschuim dozen

Wanneer u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle aanwezige voorschriften tot op de letter volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare producten moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om ernstige ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Tempex doos Prijsopgave Ontvangen

Uw eps doos offerte binnen maximaal een werkdag in uw email-box . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal aangeduid als koude keten supply chain. Bij de productie van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek vereist om te verzekeren dat de goederen de eindgebruiker in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit mogelijk te maken.

Bij vervoer van diepvriesproducten, zoals voedsel, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verscheidene malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Als het vervolgens de eindgebruiker zou bereiken, kan dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.

Tempex dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten voldoen aan de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs moeten niet alleen rekening houden met het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste goederen die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs moeten bij het transport van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.