Piepschuim dozen Kopen

Coevorden provincie Drenthe Piepschuim dozen Aanschaffen

Piepschuim dozen Kopen voor Coevorden Drenthe

Wij zijn een NL producent van piepschuim dozen en eps koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Coevorden, maar ook in Hardenberg, Emmen, Hoogeveen, Klazienaveen, Dedemsvaart, Steenbergen, Zuidwolde, Vroomshoop, Beilen, Ommen.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Piepschuim dozen

De piepschuim dozen bestaan uit meerdere lagen

De piepschuim dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De piepschuim dozen zijn waterbestendig 

De piepschuim dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Piepschuim box kopen met 15% extra korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw thermobox kopen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Polystyreen wordt best lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmiddel wegens zijn thermische isolatie-eigenschappen en het ideale lage gewicht. Alsmede de optie om het op maat te maken.

Piepschuim box is een uitstekend prijs-bewuste, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en versturen van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Piepschuim dozen voor het inpakken van goederen zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking fors doen dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het transport van EPS behoorlijk lager is dan die welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een Piepschuim box 

Piepschuim is een soort plastic dat is samengesteld uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot verzend- en verpakkingscontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dit schuim krijgt dankzij het productieproces een uniforme en consistente structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Piepschuim dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen (ook wel eps koeldozen) voor gekoeld transport

Wat betekent geconditioneerd transport?

Het transporteren van goederen die zouden in een gekoelde omgeving noemt men geconditioneerd transport.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te brengen.

De enorm hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van polystyreenschuim is een van de meest cruciale pluspunten. Piepschuim is erg duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Door deze lichte en luchtige consistentie kan piepschuim makkelijk in verschillende producten worden gevormd en/of gegoten. Het materiaal kan ook worden gesneden om dit te laten passen in de open ruimtes van een wand of gevormd in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde dozen. Je kunt zelfs makkelijk vellen piepschuim snijden met een hobbymesje in plaats van een complexer gereedschap of in plaats van zagen.

Door de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim heeft het materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is piepschuim een uitstekende keuze voor het beschemen van producten die kunnen breken en bederven tijdens de verzending.

Veel producenten bedenken aangepaste containers voor verpakken die het risico op beschadiging van apparaten tot een minimum doen verlagen. Tevens kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen wanneer de doos tijdens de verzending valt. Wegens het sterke punt om deze producten tegen defecten te beschermen, wordt piepschuim ook toegepast voor verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een veel beter alternatief dan de gewone kartonnen doos.

{ zijn ook zeer goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen contact met regen en andere vormen van vocht. Zodra deze doosjes piepschuim worden gebruikt voor het verzenden en verpakken van producten, zorgt dit voor verscheidene voordelen ten opzichte van de normale kartonnen doos. Het kan voedingsmiddelen of drankjes vasthouden en zal niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Doosjes van piepschuim enorm gewild.

De vochtbestendigheid van polystyreenschuim geeft het materiaal veel voordelen ten opzichte van glasvezelisolatie wanneer het materiaal gebruikt wordt als bouwisolatie.

Het schuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet gaan rotten, schimmelen of zal ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander onmisbaar voordeel van de Piepschuim doos is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Zodra dit schuim wordt ingezet als de opslag van voedingsmiddelen, houdt het warme voedingsmiddelen warm en koude voedingsmiddelen koud gedurende de levering van een restaurant aan de eindbestemming van de besteller. Het piepschuim kan ook worden toegepast om een vriezer of koelbox te isoleren, waardoor het een perfect materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie te maximaliserenen de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex bakken worden veelal gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vaak gebruikt wegens de karakteristieke isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook veel toegepast om drinken en voedingsmiddelen tijdens het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte behoorlijk wordt beperkt. Deze eigenschap zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Piepschuim box Kopen in Coevorden

Bescherming van de producten
Door het uitstekende schokabsorberende vermogen is Piepschuim het materiaal bestand tegen druk.

Piepschuim is duurzaam
Piepschuim dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse voedingsmiddelen en andere producten. Styrofoam kan tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Styrofoam bestaat voor 98% uit luchten is daarom geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het eindproduct.

Isoleert de bestelling
In vergelijking met de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot aan de conservering van voedingsmiddelen in de hele distributieketen.

Doordat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze in grote hoeveelheden gebruikt in een verschillende industrieën. Laten we eens kijken hoe ze gebruikt worden in verschillende branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Daarom worden deze dozen veel toegepast bij de opslag van producten en het versturen van verse groenten en gevogelte. Het isoleert het eten urenlang tegen de warmte dat van buiten komt. Hierdoor wordt voorkomen dat eten gaat rotten of bederven als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de polystyreenschuim dozen ideaal voor het verzenden van voedingsmiddelen. Tevens zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de voedingsmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze piepschuimdozen

Transporteer Dranken met piepschuim dozen

Ook verschillende dranken moeten gekoeld worden vervoerd, zeker alsiets bevatten dat zou kunnen verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivel, wijn, bier en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps koeldozen getransporteerd worden

Mocht u willen dat uw bloemen in prachtige conditie aankomen op de plek van bestemming, dan is het van cruciaal belang dat de bloemen verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken bij onjuiste omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het transport te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Piepschuim dozen, ook perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om de kwaliteit en structuur te behouden. Deze kaarsen kunnen immers ook smelten.

Bulk vloeistoffen

voor fouten is  absoluut geen ruimte bij het transport van bulk vloeistoffen. Bij het vervoer van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Al deze bulk vloeistoffen moeten gekoeld worden verstuurd.

Transporteer Verf met piepschuim dozen

Om zijn integriteit te behouden, moet verf in gekoelde vrachtwagens vervoerd worden.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met piepschuim dozen

De voorschriften moeten volledig gevolgd worden, indien u van plan bent iets te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en ontvlambare grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Sigaren

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten producten die kunnen bederven zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Piepschuim box Prijsopgave Ontvangen

Uw thermobox prijsopgave in maximaal 24 uur in de mailbox bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Piepschuim dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt vaak gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek nodig om er zeker van te zijn dat de waren de consument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te garanderen.

Bij het transport van diepvriesproducten, zoals voedingsmiddelen, zal het voedsel ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis verschillende keren ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindgebruiker zou bereiken, dan zou dat een negatief effect hebben op diens gezondheid.

Piepschuim dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten voldoen aan de verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde waren.

Rederijen en bevrachters moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste waren die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters moeten bij het transport van deze waren de procedurele voorschriften en benodigde documentatie in acht nemen.