Tempex dozen Bestellen

Tempex dozen Prijsopgave voor Dedemsvaart provincie Overijssel - In Nederland gefabriceerde eps dozen

Tempex dozen Bestellen in Dedemsvaart (Overijssel)

Wij zijn een NL producent van eps dozen en eps koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Dedemsvaart, maar ook in Zuidwolde, Steenbergen, Ommen, Hardenberg, Nieuwleusen, Noordwijk, Hoogeveen, Halfweg, Dalfsen, Staphorst.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Tempex dozen

Onze eps dozen zijn gemaakt uit

Onze eps dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle eps dozen zijn waterbestendig 

Alle eps dozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Thermobox kopen nu met 15% korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw tempex doos bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen wordt gebruikt om piepschuim te maken. Polystyreen wordt al lang bestempeld als het het beste verpakkingsmiddel wegens haar thermische isolatie-eigenschappen en haar hele lichte gewicht. Alsmede de optie om de vorm op maat te creëren.

Thermobox is een geweldig prijs-effectief, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en verzenden van bederfelijke producten.

Het gebruik van Tempex dozen voor het verpakken van voedingswaren zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking behoorlijk doen dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS veel lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Thermobox 

is een soort plastic dat is samengesteld uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis die zijn doordrenkt door lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verzend- en verpakkingscontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dit schuim krijgt dankzij het productieproces een uniforme en consistente celstructuur, waardoor het sterk en robuust is.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (ook wel eps koeldozen) voor geconditioneerd vervoer

Wat is gekoeld vervoer?

Het transporteren van bederfelijke producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt gekoeld vervoer genoemd.

Om producten van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om producten van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van dit materiaal is een van de meest cruciale voordelen. Dit materiaal is erg duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Dankzij deze lichte en luchtige consistentie kan dit materiaal simpel in verscheidene goederen worden gevormd en/of gegoten. Dit kan ook worden gesneden om dit te passen in de open ruimtes van een muur of in geperste vorm in aangepaste verzend- en verpakkingscontainers zoals geïsoleerde verpakkingen. Vellen piepschuim kunnen worden gesneden met een simpel hobbymesje in plaats van een professioneel stuk gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de vele luchtholtes van piepschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is dit materiaal een geweldige keuze voor het beschemen van onder andere breekbare en bederfelijke producten tijdens het vervoer.

Diverse fabrikanten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die het risico op beschadiging van apparatuur tot het minimale doen verlagen. Tevens zijn deze verpakkingscontainers in staat om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens de verzending valt. Wegens zijn vermogen om de goederen tegen beschadiging te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook gebruikt om vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een veel beter alternatief voor de standaard doos van karton.

{ zijn ook zeer goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen aanraking met regen en verschillende bronnen vocht. Als deze doosjes worden ingezet voor verzending en verpakking, resulteert dit in een voordeel ten opzichte van de typische doos van karton. De piepschuim doosjes kunnen namelijk etenswaren of drankjes vasthouden en zal niet lekken of door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn Tempex bakken enorm populair.

De bestendigheid tegen vocht van dit schuim brengt het enorm veel voordelen ten opzichte van glasvezelisolatie wanneer het materiaal gebruikt wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het piepschuim niet schimmelen, rotten of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Nog een ander onmisbaar voordeel van de EPS piepschuim doos is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Als dit schuim wordt gebruikt voor het opslaan van levensmiddelen, houdt het warme voedingsmiddelen warm en natuurlijk koude voedingsmiddelen koud tijdens de levering van een eettent naar de bestemming van de bestelling. Het piepschuim kan ook worden gebruikt om een vrieskist of koelbox te isoleren, daarom is het een uitermate geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dit materiaal heeft een veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens wanneer het als bouwisolatie wordt ingezet. Dit helpt om de energie-efficiëntie te maximaliserenen de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex dozen zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt meestal gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie wegens de karakteristieke isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel gebruikt om dranken en voedsel tijdens het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte behoorlijk wordt beperkt. Deze eigenschap zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Thermobox Kopen in Dedemsvaart

Bescherming van de goederen
Dankzij het geweldige schokabsorberende vermogen is Piepschuim het bestand tegen druk.

Piepschuim is duurzaam
Tempex dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse voedingsmiddelen en andere producten. Polystyreenschuim is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat grotendeels uit luchten is daarom uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het ongelooflijk licht van gewicht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het eindproduct zorgt dit voor een gigantisch voordeel.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot de conservering van levensmiddelen in de hele distributieketen.

Piepschuim dozen worden op enorme schaal in een verscheidenheid van industrieën, doordat het materiaal een uitstekende isolator is. Hieronder beschrijven we hoe ze gebruikt worden in verscheidene industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de industrie voor levensmiddelen. Daarom worden piepschuim dozen veel gebruikt bij het opslaan van goederen en de verzending van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert het eten voor lange tijd tegen de warmte van buitenaf. Daardoor voorkomt het materiaal dat eten gaat bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van etenswaren. Ze zijn ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Industrie voor verpakken
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat deze piepschuimdozen

Transporteer Dranken met eps dozen

Ook bepaalde dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, zeker wanneer zeeen inhouden hebben dat kan bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps koeldozen getransporteerd worden

Mocht u willen dat bloemen in prachtige staat aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat ze verzonden worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken namelijk bij ongewenste omstandigheden, dus zodra ze geplukt en verstuurd zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het transport te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Tempex dozen, ook ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om de kwaliteit en structuur te behouden. Ze kunnen namelijk ook smelten.

Bulk vloeistoffen

voor fouten is  absoluut geen ruimte voor het vervoer van grote hoeveelheden vloeistoffen. zeker niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeistoffen moeten gekoeld worden verzonden.

Transporteer Verf met eps dozen

Voor het behouden van haar integriteit, moet verf in koelwagens vervoerd worden.

Transporteer gevaarlijke producten met eps dozen

Wanneer u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en giftige producten moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ernstige ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Thermobox Offerte Ontvangen

Uw tempex doos offerte in 1 werkdag in uw email-box bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal aangeduid als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek benodigd om er zeker van te zijn dat de producten de eindconsument in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te garanderen.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, zorgen ervoor dat het vervoer van producten zo veilig mogelijk gebeurt. Als dit goed wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van producten verlengen met dagen, weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleverketen de optimale temperatuur behoudt. En omdat in een dergelijke ”keten” heel wat schakels zijn betrokken, moet elke schakel een gunstige omgeving bieden voor de bederfelijke producten in kwestie.

Als een schakel faalt en de temperatuur te warm of koud wordt, worden de vervoerde bederfelijke producten niet bruikbaar. En wanneer dit gebeurt, kan dit resulteren in aanzienlijke verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Omdat veel fabrikanten dagelijks gigantische hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde producten produceren, kan het niet anders dat de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Naast de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde vracht niet zorgvuldig zal worden gecontroleerd en volgens de juiste manier wordt verplaatst.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het vervoer van diepvriesproducten het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis verscheidene malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Als het vervolgens de eindgebruiker bereikt, zou dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten voldoen aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde producten.

Rederijen en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste producten die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Rederijen en expediteurs zijn verplicht om bij het verzenden van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.