Thermoboxen Bestellen

Thermoboxen Prijsopgaves Halfweg (Drenthe) - In NL gefabriceerde piepschuim dozen

Thermoboxen Bestellen in Halfweg Drenthe

Wij zijn een Nederlandse producent van piepschuim dozen en eps piepschuim dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Halfweg, maar ook in De Punt, Zuidlaren, Paterswolde, Haren, Assen, Steenbergen, Roden, Hoogezand, Groningen, Zandvoort.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Thermoboxen

De piepschuim dozen zijn gemaakt van

De piepschuim dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle piepschuim dozen zijn waterbestendig 

Alle piepschuim dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92% van de Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

EPS koelbox kopen nu met 15% extra korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw thermobox bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te maken. Polystyreen wordt al lang bestempeld als het ideale verpakkingsmateriaal vanwege haar thermische isolatie-eigenschappen en haar hele lichte gewicht. Net als de optie om het op maat te vormen.

EPS koelbox is een uitstekend prijs-bewuste, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat veelal wordt toegepast voor het verpakken en versturen van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruik van Thermoboxen voor het inpakken van voedingswaren heeft de kosten van verzending en verpakking fors laten dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS behoorlijk lager is dan die welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een EPS koelbox 

Piepschuim is een soort plastic dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor 98% bestaat uit lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot verzend- en verpakkingscontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dit schuim krijgt mede dankzij het productieproces een consistente en uniforme celstructuur, waardoor het sterk en robuust is.

Thermoboxen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de diverse logistieke schakels. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten bijvoorbeeld zich houden aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. De meeste waren die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en bevrachters worden verplicht bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen (ook wel eps piepschuim dozen) voor geconditioneerd transport

De betekenis van koeltransport

Het versturen van bederfelijke waren die in een gekoelde omgeving noemen wij koeltransport.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer koeltransport wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te brengen.

De enorm hoge sterkte-gewichtsverhouding van polystyreenschuim is een van de cruciale voordelen. Piepschuim is zeer duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Dankzij zijn luchtige en lichte consistentie kan piepschuim simpel in diverse producten worden gegoten of gevormd. Het materiaal kan ook gesneden worden om dit te laten passen in de open ruimtes van een wand of gevormd in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals bijvoorbeeld geïsoleerde verpakkingen. Je kan zelfs eenvoudig stukjes piepschuim snijden met een hobbymesje in plaats van met complexer gereedschap.

Dankzij de vele luchtholtes van polystyreenschuim heeft het materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is dit materiaal de beste keuze voor vooral het beschemen van producten die kunnen breken of bederven tijdens het transport.

Diverse producenten bedenken aangepaste containers voor verpakken die risico op beschadiging van apparatuur tot een minimum doen verlagen. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen wanneer de doos tijdens bijvoorbeeld het verzenden valt. Gezien zijn vermogen om deze producten tegen schade te beschermen, wordt piepschuim ook wel ingezet voor vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een doeltreffender alternatief dan de gewone kartonnen doos.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het betreffende product tegen aanraking met regen, maar ook andere vormen vocht. Zodra deze piepschuim dozen worden gebruikt voor verzending en verpakking, zorgt dit voor een voordeel in vergelijking met de typische kartonnen doos. Het kan namelijk voedsel of drankjes vasthouden en zal zeker niet lekken of door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Piepschuim dozen erg gewild.

De vochtbestendigheid van dit schuim brengt het vele voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie wanneer dit materiaal toegepast zal worden als bouwisolatie.

Het polystyreenschuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet schimmelen, rotten of zal ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander onmisbaar voordeel van de Piepschuim box is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Zodra dit polystyreenschuim zal worden ingezet als het opslaan van voedingsmiddelen, houdt het warme etenswaren warm en natuurlijk koude etenswaren koud gedurende de levering van een restaurant aan de bestemming van de consument. Het piepschuim kan ook worden ingezet om bijvoorbeeld een vriezer of koelbox van isolatie te voorzien, waardoor het een perfect materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenen de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex bakken zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt meestal toegepast in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vanwege de geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel ingezet om drinken en voedingsmiddelen gedurende het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte aanzienlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Deze karakteristieke eigenschap zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

EPS koelbox Kopen in Halfweg

Bescherming van de betreffende producten
Dankzij het geweldige schokabsorberende vermogen is Styrofoam het materiaal bestand tegen druk.

Duurzaamheid
Thermoboxen zijn sterk, maar ook duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse etenswaren en andere diverse producten. Piepschuim kan tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Piepschuim bestaat grotendeels uit luchten is daarom geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het onwijs licht van gewicht en voegt het ook geen gewicht toe aan het eindproduct.

Isoleert de bestelling
In tegenstelling tot de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot aan de conservering van voedingsmiddelen in de gehele distributieketen.

Piepschuim dozen worden in enorme hoeveelheden in verschillende industrieën, doordat piepschuim een uitstekende isolator is. We bekijken nu hoe ze toegepast worden in diverse industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Daarom worden piepschuim dozen veel ingezet bij het opslaan van producten en het versturen van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert eten urenlang tegen de hitte dat van buiten komt. Hierdoor wordt voorkomen dat eten gaat bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die ingezet worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de piepschuim dozen perfect voor het verzenden van etenswaren. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de voedingsmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de dozen

Vervoer Dranken met piepschuim dozen

Ook verschillende dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral indien deze dranken een inhouden hebben dat kan verzuren of bederven. Zuivelproducten, wijn, bier en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten absoluut in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps piepschuim dozen vervoerd worden

Indien u wilt dat uw bloemen in perfecte conditie arriveren op hun bestemming, dan is het enorm belangrijk dat ze verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen vergaan namelijk in de verkeerde omstandigheden, dus eens ze geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het verschepen te handhaven om de levensduur te verlengen.

Thermoboxenzijn ook ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Ze zijn immers gemaakt om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten voor transport van bulk vloeistoffen. Bij het vervoer van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Het is onoverkomelijk dat deze bulk vloeistoffen gekoeld verscheept moeten worden.

Vervoer Verf met piepschuim dozen

Om zijn integriteit te waarborgen, moet verf in koelwagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke materialen met piepschuim dozen

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, indien u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ernstige incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen de hoge vochtigheid of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, moeten bederfelijke producten zoals sigaretten en andere tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92% van de Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

EPS koelbox Offerte Ontvangen

Uw thermobox offerte binnen 1 werkdag in uw email . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Thermoboxen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek nodig om er zeker van te zijn dat de waren de consument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te verwezenlijken.

Bij transport van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld voedingsmiddelen, zal het voedsel bijvoorbeeld ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis diverse keren ontdooit en opnieuw bevriest. Wanneer het vervolgens de eindconsument bereikt, dan zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op diens gezondheid.

Thermoboxen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de diverse logistieke schakels. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten bijvoorbeeld zich houden aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. De meeste waren die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en bevrachters worden verplicht bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.