EPS dozen Bestellen

EPS dozen Kopen Halfweg (Drenthe) - In Nederland gefabriceerde tempex dozen

EPS dozen Kopen in Halfweg regio Drenthe

Wij zijn een NL producent van tempex dozen en duurzame eps dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Halfweg, maar ook in De Punt, Zuidlaren, Paterswolde, Haren, Assen, Steenbergen, Roden, Hoogezand, Groningen, Zandvoort.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze EPS dozen

Onze tempex dozen bestaan uit meerdere lagen

Onze tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De tempex dozen zijn waterbestendig 

De tempex dozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Thermobox kopen met 15% extra korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Bestel dus snel. 

EPS dozen Voor Transport

EPS dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Het kunststof Polystyreen wordt al best lang beschouwd als het ideale verpakkingsmiddel vanwege zijn thermische isolatie-eigenschappen en haar hele lage gewicht. Net als de mogelijkheid om het op maat te maken.

Thermobox is een uitstekend kosten-effectieve, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat veelal wordt toegepast voor het verpakken en versturen van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruiken van EPS dozen voor het inpakken van goederen zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking aanzienlijk laten dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS een stuk lager is dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Thermobox 

Piepschuim is een soort plastic dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis doordrenkt zijn met lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot verpakkings- en verzendcontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dankzij het productieproces krijgt dit schuim een gelijke, consistente structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

EPS dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor fabrikanten weg.

EPS dozen Voor Transport

EPS dozen (of duurzame eps dozen) voor geconditioneerd vervoer

Wat is gekoeld vervoer?

Het versturen van bederfelijke waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemt men gekoeld vervoer.

Om waren van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om waren van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren.

De enorm hoge verhouding tussen gewicht en sterkte van polystyreenschuim is een van de meest belangrijke voordelen. Dit materiaal is erg duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Dankzij deze luchtige en lichte consistentie kan dit materiaal eenvoudig in verschillende producten worden gevormd en/of gegoten. Het kan worden gesneden om te passen in de holtes van een wand of in geperste vorm in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde dozen. Stukjes piepschuim kunnen worden gesneden met een eenvoudig keukenmesje in plaats van met professioneel stuk gereedschap.

Dankzij de vele luchtholtes van piepschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is dit materiaal de beste keuze voor het beschemen van breekbare en bederfelijke producten tijdens de verscheping.

Diverse producenten bedenken aangepaste containers voor verpakken die risico op schade op apparatuur tot het minimale beperken. Daarbij zijn deze verpakkingscontainers in staat om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens het verzenden valt. Gezien het sterke punt om de producten tegen schade te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook gebruikt om verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een doeltreffender alternatief dan de gewone kartonnen doos.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het product tegen contact met regen en andere vormen vocht. Zodra deze piepschuim dozen worden ingezet voor verzending en verpakking, zorgt dit voor een voordeel in vergelijking met de typische kartonnen doos. Het kan namelijk etenswaren of drankjes vasthouden en zal niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Piepschuim dozen erg populair.

De vochtbestendigheid van polystyreenschuim geeft het veel voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie als het gebruikt zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het schuim niet gaan rotten, schimmelen of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Een ander onmisbaar voordeel van de Piepschuim doos is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Zodra dit polystyreenschuim zal worden ingezet als de opslag van etenswaren, houdt het warme etenswaren warm en natuurlijk koude etenswaren koud gedurende de levering van een restaurant aan de bestemming van de consument. Dit schuim kan ook worden toegepast om een vrieskist of koelkast van isolatie te voorzien, waardoor het een perfect materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie van de structuur om zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS piepschuim dozen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt vaak gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vanwege de uitstekende isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel toegepast om drinken en voedingsmiddelen gedurende het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Deze karakteristieke eigenschap zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Thermobox Kopen in Halfweg

Beschermt de producten
Piepschuim heeft een uitstekend schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Piepschuim is duurzaam
EPS dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse etenswaren en andere diverse producten. Polystyreenschuim is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Piepschuim bestaat grotendeels uit luchten is om deze reden geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht van gewicht is en het geen gewicht toevoegt aan het totale product zorgt dit voor een gigantisch voordeel.

Isoleert de bestelling
In tegenstelling tot de normale kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot de conservering van etenswaren in de algehele distributieketen.

Omdat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze in grote hoeveelheden gebruikt in een verschillende industrieën. We bekijken nu hoe ze gebruikt worden in verschillende branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft de gewenste isolerende eigenschappen in de voedingsmiddelenindustrie. Om deze reden worden deze dozen veel toegepast bij de opslag van producten en het versturen van verse groenten en gevogelte. Het isoleert voedsel voor meerdere uren tegen de warmte dat van buiten komt. Daardoor wordt voorkomen dat voedsel gaat bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Ook de containers die toegepast worden zijn bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn de piepschuim dozen ideaal voor het verzenden van voedsel. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Verpakkingsindustrie
Naast de voedingsmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de dozen

Vervoer Dranken met tempex dozen

Ook diverse dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, vooral indien deze dranken iets bevatten dat kan verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, wijn, bier en andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een koelwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met duurzame eps dozen getransporteerd worden

Indien u wilt dat bloemen in prachtige conditie aankomen op hun bestemming, dan is het van cruciaal belang dat deze verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken namelijk in de ongewenste omstandigheden, dus eens deze geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het verschepen te handhaven om de levensduur te verlengen.

EPS dozenzijn ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Ze zijn namelijk gemaakt om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is absoluut geen ruimte voor fouten voor vervoer van bulk vloeistoffen. zeker niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze bulk vloeistoffen moeten gekoeld worden verzonden.

Vervoer Verf met tempex dozen

Voor het waarborgen van zijn integriteit, moet verf in koelvrachtwagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke materialen met tempex dozen

De voorschriften moeten volledig gevolgd worden, wanneer u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten bederfelijke goederen zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Thermobox Offerte Ontvangen

Uw piepschuim doos offerte in uiterlijk 24 uur in uw email ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
EPS dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij maken van klimaatgevoelige waren is een speciale logistiek benodigd om te garanderen dat de waren de eindgebruiker in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te garanderen.

Bij vervoer van diepvriesgoederen, zoals voedingsmiddelen, zal het voedsel ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het vervoer verschillende keren ontdooit en opnieuw bevriest. Als het vervolgens de eindconsument zou bereiken, dan kan dat een negatief effect hebben op diens gezondheid.

EPS dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten zich houden aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel waren die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en bevrachters moeten bij het transport van deze waren de procedurele voorschriften en benodigde documenten in acht nemen.