EPS dozen met deksel Kopen

Koop kwalitatieve piepschuim dozen Steenbergen (Drenthe)

EPS dozen met deksel Kopen in Steenbergen (Drenthe)

Wij zijn een NL producent van piepschuim dozen en duurzame eps dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Steenbergen, maar ook in Roden, Leek, Paterswolde, De Punt, Halfweg, De Jouwer, Oosterwolde, Assen, Groningen, Haren.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze EPS dozen met deksel

De piepschuim dozen zijn gemaakt van

De piepschuim dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De piepschuim dozen zijn waterbestendig 

De piepschuim dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen zijn we succesvol gebleken

EPS doos bestellen nu met 15% extra korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw piepschuim box bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Bestel dus snel. 

EPS dozen met deksel Voor Transport

EPS dozen met deksel

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te maken. Dit thermoplastische polymeer wordt best lang bestempeld als het het beste verpakkingsmiddel vanwege haar thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lichte gewicht. Alsmede de optie om de vorm op maat te maken.

EPS doos is een geweldig prijs-bewuste, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en versturen van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruik van EPS dozen met deksel voor het verpakken van goederen heeft de kosten van verzending en verpakking aanzienlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS veel lager is dan de energie welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een EPS doos 

is een soort plastic dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis doordrenkt zijn door lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot containers voor verpakking en verzending, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Door het productieproces krijgt het schuim een uniforme, consistente celstructuur, waardoor het sterk en robuust is.

EPS dozen met deksel Transport in gekoelde logistiek

Het transport van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld transport neemt veel van de mogelijke drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten bijvoorbeeld voldoen aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde waren.

Rederijen en expediteurs moeten niet alleen rekening houden met het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel waren die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs zijn verplicht om bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

EPS dozen met deksel Voor Transport

EPS dozen met deksel (of duurzame eps dozen) voor gekoeld transport

Wat is gekoeld transport?

Het versturen van waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt gekoeld transport genoemd.

Om waren van de ene plek naar de andere plek te vervoeren, wordt bij gekoeld transport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer gekoeld transport wordt gebruikt om waren van de ene plek naar de andere plek te vervoeren.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van polystyreenschuim is een van zijn meest cruciale voordelen. Dit materiaal is erg duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Door deze luchtige en lichte consistentie kan piepschuim eenvoudig in verscheidene goederen worden gegoten of gevormd. Het kan worden gesneden om te laten passen in de holtes van een wand of in geperste vorm in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals bijvoorbeeld geïsoleerde verpakkingen. Stukjes piepschuim kunnen worden gesneden met een simpel keukenmesje in plaats van met ingewikkelder gereedschap of in plaats van zagen.

Door de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim heeft het materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is het materiaal de beste keuze voor vooral de bescherming van breekbare en bederfelijke producten tijdens het transport.

Een heleboel fabrikanten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die risico op beschadiging van apparatuur tot het minimale beperken. Daarbij hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens bijvoorbeeld de verzending valt. Dankzij het sterke punt om de goederen tegen beschadiging te beschermen, wordt piepschuim tevens ook wel toegepast voor vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een beter alternatief voor de standaard doos van karton.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het product tegen aanraking met regen en andere vormen van vocht. Zodra deze dozen van piepschuim worden gebruikt voor verpakking en verzending, resulteert dit in een voordeel ten opzichte van de typische doos van karton. De piepschuim doosjes kunnen namelijk voedingsmiddelen of dranken vasthouden en zal niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn Tempex dozen onwijs gewild.

De bestendigheid tegen vocht van piepschuim brengt het een heleboel voordelen ten opzichte van glasvezelisolatie wanneer het materiaal gebruikt wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het niet gaan schimmelen, rotten of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander onmisbaar voordeel van de Piepschuim box is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Zodra dit piepschuim wordt ingezet als de opslag van voedingsmiddelen, houdt dit materiaal warme levensmiddelen warm en natuurlijk koude levensmiddelen koud gedurende de levering van een restaurant aan de eindbestemming van de consument. Het piepschuim kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een vrieskist of koelkast te isoleren, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Piepschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenom zo de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex bakken worden veelal gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt meestal gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vanwege zijn geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak gebruikt om drinken en voedsel tijdens het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, aanzienlijk wordt beperkt. Dit kenmerk zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

EPS doos Kopen in Steenbergen

Bescherming van de goederen
Door het geweldige schokabsorberende vermogen is Styrofoam het bestand tegen druk.

Het is duurzaam
EPS dozen met deksel zijn sterk, maar ook duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse levensmiddelen en andere artikelen. Polystyreenschuim is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Styrofoam bestaat voor 98% uit lucht, waardoor het uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het geen gewicht toe aan het eindproduct.

Isoleert de bestelling
In vergelijking met de gemiddelde doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot aan het conserveren van voedingsmiddelen in de algehele distributieketen.

Doordat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze op grote schaal gebruikt in een verscheidenheid van industrieën. Laten we eens kijken hoe ze in verscheidene industrieën worden gebruikt.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de levensmiddelenindustrie. Daarom worden deze dozen vaak gebruikt bij de opslag van goederen en het versturen van verse groenten en gevogelte. Het isoleert voedsel voor meerdere uren tegen de hitte dat van buiten komt. Daardoor voorkomt het materiaal dat voedsel gaat rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die gebruikt worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de piepschuim dozen ideaal voor het verzenden van voedsel. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Industrie voor verpakken
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze dozen

Transporteer Dranken met piepschuim dozen

Ook verschillende dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, zeker wanneer zeiets bevatten dat zou kunnen verzuren of bederven. Zuivelproducten, wijn, bier en andere temperatuurgevoelige producten moeten allemaal in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met duurzame eps dozen getransporteerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat uw bloemen in de gewenste staat arriveren op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat ze worden verstuurd in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen vergaan namelijk in de ongewenste omstandigheden, dus zodra ze geplukt en op transport zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het verschepen te handhaven om de levensduur te verlengen.

EPS dozen met deksel, perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische goederen, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. De producten kunnen immers smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten voor transport van grote hoeveelheden vloeistoffen. En vooral niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeistoffen gekoeld verzonden moeten worden.

Transporteer Verf met piepschuim dozen

Voor het behouden van zijn integriteit, moet dus ook verf in koelwagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met piepschuim dozen

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, als u iets wilt te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige grondstoffen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om ernstige ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of de hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten bederfelijke producten zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen zijn we succesvol gebleken

EPS doos Prijsopgave Aanvragen

Uw piepschuim box prijsopgave binnen een werkdag in de email . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
EPS dozen met deksel Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal aangeduid als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige waren is een speciale logistiek vereist om te verzekeren dat de waren de eindgebruiker in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit mogelijk te maken.

Bij transport van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld voedsel, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien wanneer de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens de reis verscheidene keren zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Als het daarna de eindgebruiker bereikt, zou dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.

EPS dozen met deksel Transport in gekoelde logistiek

Het transport van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld transport neemt veel van de mogelijke drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten bijvoorbeeld voldoen aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde waren.

Rederijen en expediteurs moeten niet alleen rekening houden met het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel waren die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs zijn verplicht om bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.