EPS dozen met deksel Kopen

EPS dozen met deksel - In Nederland Gefabriceerde EPS dozen met deksel Aanschaffen in Maastricht provincie Limburg

EPS dozen met deksel Kopen voor Maastricht provincie Limburg

Wij zijn een Nederlandse producent van eps dozen met deksel en tempex boxen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Maastricht, maar ook in Scharn, Heer, Amby, Weert, Oost, Meerssen, Bunde, Eijsden, Hulsen, Valkenburg.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze EPS dozen met deksel

De eps dozen met deksel zijn gemaakt van

De eps dozen met deksel beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle eps dozen met deksel zijn waterbestendig 

Alle eps dozen met deksel hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring

98% leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen zijn we succesvol

Piepschuim doos bestellen met 15% korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw eps doos bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

EPS dozen met deksel Voor Transport

EPS dozen met deksel

Polystyreen is een kunststof dat wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Het kunststof Polystyreen wordt al lang bestempeld als het het beste verpakkingsmiddel wegens haar thermische isolatie-eigenschappen en het hele lage gewicht. Net als de mogelijkheid om de vorm op maat te creëren.

Piepschuim doos is een geweldig prijs-effectief, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en verzenden van producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van EPS dozen met deksel voor het inpakken van producten zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking aanzienlijk doen dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en de verzending van EPS een stuk lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een Piepschuim doos 

is kunststof dat bestaat uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis die zijn doordrenkt met lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot containers voor verpakking en verzending, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Het schuim krijgt dankzij het productieproces een consistente en uniforme structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

EPS dozen met deksel Transport in gekoelde logistiek

Het transport van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten bijvoorbeeld rekening houden met de verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde waren.

Rederijen en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel waren die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Rederijen en expediteurs worden verplicht bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

EPS dozen met deksel Voor Transport

EPS dozen met deksel (of tempex boxen) voor geconditioneerd transport

De betekenis van koeltransport

Het verzenden van bederfelijke waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemen wij koeltransport.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te brengen.

De enorm hoge sterkte-gewichtsverhouding van piepschuim is een van de cruciale voordelen. Dit materiaal is heel duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een enorm licht gewicht. Dankzij zijn luchtige en lichte consistentie kan piepschuim simpel in verscheidene goederen worden gegoten of gevormd. Het kan worden gesneden om te passen in de open ruimtes van een muur of gevormd in aangepaste verzend- en verpakkingscontainers zoals bijvoorbeeld geïsoleerde dozen. Stukjes piepschuim kunnen worden gesneden met een simpel hobbymesje in plaats van met professioneel stuk gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de talrijke luchtholtes van polystyreenschuim heeft het materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is piepschuim een geweldige keuze voor vooral het beschemen van onder andere breekbare en bederfelijke producten tijdens het transport.

Verscheidene producenten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die het risico op schade op apparatuur tot een minimum beperken. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens bijvoorbeeld de verzending valt. Wegens zijn vermogen om de goederen tegen schade te beschermen, wordt piepschuim tevens ook wel toegepast voor vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een doeltreffender alternatief dan de gewone kartonnen doos.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Dit schuim beschermt het product tegen aanraking met regen, maar ook verschillende bronnen vocht. Zodra deze piepschuim dozen worden gebruikt voor verpakking en verzending, resulteert dit in verscheidene voordelen in vergelijking met de typische kartonnen doos. Deze piepschuim doosjes kunnen namelijk voedingsmiddelen of dranken vasthouden en zal zeker niet gaan lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Piepschuim boxen onwijs populair.

De bestendigheid tegen vocht van polystyreenschuim geeft het enorm veel voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie wanneer dit materiaal toegepast wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het schuim niet gaan schimmelen, rotten of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander belangrijk voordeel van de Thermobox piepschuim is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Zodra dit piepschuim wordt gebruikt voor het opslaan van etenswaren, houdt het warme voedingsmiddelen warm en natuurlijk koude voedingsmiddelen koud tijdens de levering van een restaurant aan de eindbestemming van de besteller. Dit schuim kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een koelkast of vrieskist te isoleren, waardoor het een perfect materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel kan dit materiaal goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie en de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex bakken wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt vaak toegepast in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie wegens de geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak gebruikt om drinken en etenswaren gedurende het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte aanzienlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Piepschuim doos Kopen in Maastricht

Beschermt de goederen
Dankzij het geweldige schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het bestand tegen druk.

Het is enorm duurzaam
EPS dozen met deksel zijn sterk en duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse voedingsmiddelen en andere artikelen. Piepschuim kan tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Styrofoam bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het geen gewicht toe aan het eindproduct.

Isoleert de bestelling
In vergelijking met de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot de conservering van etenswaren in de gehele distributieketen.

Omdat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze op enorme schaal gebruikt in een verscheidenheid van industrieën. Hieronder beschrijven we hoe ze toegepast worden in verscheidene branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de industrie voor levensmiddelen. Daarom worden deze dozen vaak gebruikt bij het opslaan van goederen en de verzending van koelverse groenten, maar ookbijvoorbeeld gevogelte. Het isoleert het eten voor lange tijd tegen de warmte dat van buiten komt. Hierdoor voorkomt het materiaal dat eten zal gaan rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn de polystyreenschuim dozen perfect voor het verzenden van voedingsmiddelen. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Verpakkingsindustrie
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuim dozen een breed scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de dozen

Vervoer Dranken met eps dozen met deksel

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral alseen inhouden hebben dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met tempex boxen vervoerd worden

Mocht u het op prijs kunnen stellen dat bloemen in prachtige staat arriveren op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken namelijk bij ongewenste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het verschepen te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

EPS dozen met dekselzijn perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in gekoelde wagens worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze producten zijn immers ontworpen om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare middelen

Er is zonder twijfel geen ruimte voor fouten bij het transport van bulk vloeibare middelen. Bij het vervoer van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Het is onvermeidbaar dat deze bulk vloeibare middelen gekoeld verscheept dienen te worden.

Transporteer Verf met eps dozen met deksel

Voor het behouden van haar integriteit, moet dus ook verf in koelvrachtwagens worden vervoerd.

Transporteer gevaarlijke materialen met eps dozen met deksel

Indien u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle aanwezige voorschriften tot in detail volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare materialen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om ernstige incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen de hoge vochtigheid of de hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat bederfelijke producten zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Misschien vindt u het laatste product op de lijst verassend, maar dit item kan een verschikkelijke nachtmerrie worden als kauwgom niet getransporteerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Hoewel een gekoelde wagen vaak wordt gebruikt om goederen koel te houden, kan hij ook gebruikt worden om de lucht te verwarmen. Reefers kunnen gebruikt worden om bederfelijke producten vooral niet te laten bevriezen in de winter en om de goederen koel of op nodige temperatuur te houden.

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring

98% leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen zijn we succesvol

Piepschuim doos Prijsopgave Ontvangen

Uw eps doos offerte binnen 1 werkdag in uw email-box ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
EPS dozen met deksel Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak aangeduid als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige waren is een speciale logistiek nodig om te verzekeren dat de waren de eindconsument in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit mogelijk te maken.

Bij het transport van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld etenswaren, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verscheidene malen zal ontdooien en opnieuw bevriest. Als het daarna de eindconsument bereikt, kan dat een behoorlijk negatief effect hebben op de eindconsument zijn of haar gezondheid.

EPS dozen met deksel Transport in gekoelde logistiek

Het transport van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten bijvoorbeeld rekening houden met de verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde waren.

Rederijen en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel waren die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Rederijen en expediteurs worden verplicht bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.