EPS dozen met deksel Bestellen

EPS dozen met deksel - In NL Geproduceerde EPS dozen met deksel Aanschaffen voor Maastricht Limburg

EPS dozen met deksel Kopen in Maastricht provincie Limburg

Wij zijn een Nederlandse producent van styrofoam dozen en eps piepschuim dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Maastricht, maar ook in Scharn, Heer, Amby, Weert, Oost, Meerssen, Bunde, Eijsden, Hulsen, Valkenburg.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze EPS dozen met deksel

De styrofoam dozen zijn gemaakt van

De styrofoam dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De styrofoam dozen zijn waterbestendig 

De styrofoam dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring

98% leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Tempex doos bestellen met 15% extra korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Bestel snel. 

EPS dozen met deksel Voor Transport

EPS dozen met deksel

Polystyreen is een kunststof dat wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Het kunststof Polystyreen wordt al lang bestempeld als het het beste verpakkingsmiddel vanwege de thermische isolatie-eigenschappen en zijn hele lichte gewicht. Net als de optie om het op maat te vormen.

Tempex doos is een geweldig prijs-effectief, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en versturen van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruik van EPS dozen met deksel voor het verpakken van producten heeft de kosten van transport en verpakking behoorlijk laten dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en de verzending van EPS een stuk lager is dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een Tempex doos 

Piepschuim is kunststof dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis doordrenkt zijn met lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot containers voor verpakking en verzending, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Door het productieproces krijgt het schuim een uniforme, consistente celstructuur, waardoor het stevig en robuust is.

EPS dozen met deksel Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten rekening houden met de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel waren die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Rederijen en expediteurs worden verplicht bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

EPS dozen met deksel Voor Transport

EPS dozen met deksel (ook wel eps piepschuim dozen) voor geconditioneerd transport

De betekenis van koeltransport

Het verzenden van bederfelijke waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemen wij koeltransport.

Om waren van de ene plek naar de andere plek te vervoeren, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om waren van de ene plek naar de andere plek te vervoeren.

De enorm hoge sterkte-gewichtsverhouding van polystyreenschuim is een van de belangrijkste pluspunten. Piepschuim is erg duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Dankzij zijn luchtige en lichte consistentie kan piepschuim simpel in verschillende goederen worden gevormd en/of gegoten. Het materiaal kan worden gesneden om te laten passen in de holtes van een muur of gevormd in aangepaste verzend- en verpakkingscontainers zoals geïsoleerde dozen. Stroken piepschuim kunnen worden gesneden met een eenvoudig hobbymesje in plaats van met ingewikkelder gereedschap.

Dankzij de talrijke luchtholtes van polystyreenschuim heeft dit materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is piepschuim een geweldige keuze voor vooral het beschemen van producten die kunnen breken of bederven tijdens de verscheping.

Veel producenten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die het risico op schade op apparatuur tot het minimale doen verlagen. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen wanneer de doos tijdens de verzending valt. Dankzij het sterke punt om de goederen tegen defecten te beschermen, wordt piepschuim tevens ook wel toegepast voor vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een beter alternatief voor de gewone doos van karton.

{ kunnen goed tegen vocht. Dit schuim beschermt het product tegen aanraking met regen, maar ook verschillende vormen vocht. Zodra deze piepschuim dozen worden ingezet voor het verzenden en verpakken van goederen, zorgt dit voor verscheidene voordelen in vergelijking met de typische doos van karton. Het kan voedingsmiddelen of drankjes vasthouden en zal zeker niet lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Tempex dozen erg populair.

De vochtbestendigheid van dit schuim geeft het een heleboel voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie wanneer dit toegepast wordt als bouwisolatie.

Het piepschuim gaat in tegenstelling tot glasvezel niet rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer dit aan vocht wordt onderworpen.

Nog een ander niet te missen voordeel van de Tempex bak is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Zodra dit piepschuim wordt ingezet als het opslaan van etenswaren, houdt het warme voedingsmiddelen warm en natuurlijk koude voedingsmiddelen koud tijdens de levering van een restaurant aan de bestemming van de besteller. Dit schuim kan ook worden gebruikt om een vriezer of koelkast van isolatiemateriaal te voorzien, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel kan dit materiaal goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie te maximaliserenom zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex dozen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt meestal toegepast in de voedings- en verpakkingsindustrie vanwege de geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook veel gebruikt om drinken en etenswaren gedurende het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte aanzienlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Deze eigenschap zorgt dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Tempex doos Kopen in Maastricht

Bescherming van de goederen
Dankzij het geweldige schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het materiaal bestand tegen druk.

Het is enorm duurzaam
EPS dozen met deksel zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse voedingsmiddelen en andere producten. Polystyreenschuim kan tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat grotendeels uit luchten is om deze reden geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht van gewicht is en het geen gewicht toevoegt aan het eindproduct is dit een enorm voordeel.

Het isoleert de bestelling
In vergelijking met de gemiddelde doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot het conserveren van etenswaren in de gehele distributieketen.

Omdat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze in enorme hoeveelheden gebruikt in een verscheidenheid van industrieën. Laten we eens kijken hoe ze toegepast worden in verschillende industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de levensmiddelenindustrie. Daarom worden deze dozen veel gebruikt bij het opslaan van goederen en het versturen van koelverse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert het voedsel voor meerdere uren tegen de warmte dat van buiten komt. Hierdoor wordt voorkomen dat voedsel gaat bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die gebruikt worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van voedsel. Ze zijn ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Industrie voor verpakken
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de dozen

Transporteer Dranken met styrofoam dozen

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral wanneer zeiets bevatten dat zou kunnen bederven of verzuren. Zuivelproducten, wijn, bier en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten zonder twijfel in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps piepschuim dozen getransporteerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat uw bloemen in prachtige staat arriveren op hun bestemming, dan is het enorm belangrijk dat de bloemen verzonden worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken bij verkeerde omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het verschepen te handhaven om de levensduur te verlengen.

EPS dozen met deksel, ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in koelwagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Deze producten kunnen namelijk smelten.

Bulk vloeistoffen

Er is zeker geen ruimte voor fouten bij het transport van bulk vloeistoffen. zeker niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze bulk vloeistoffen moeten gekoeld worden verstuurd.

Transporteer Verf met styrofoam dozen

Voor het behouden van haar integriteit, moet dus ook verf in koelvrachtwagens worden vervoerd.

Transporteer gevaarlijke producten met styrofoam dozen

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, als u van plan bent iets te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige producten moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om ernstige incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen de hoge vochtigheid of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, moeten bederfelijke goederen zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring

98% leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Tempex doos Prijsopgave Ontvangen

Uw piepschuim doos prijsopgave binnen een werkdag in de mailbox bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
EPS dozen met deksel Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal aangeduid als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek benodigd om er zeker van te zijn dat de waren de consument in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit te garanderen.

Bij het transport van diepvriesgoederen, zoals etenswaren, kan het voedsel ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het transport verschillende keren ontdooit en opnieuw bevriest. Als het daarna de eindconsument zou bereiken, kan dat een behoorlijk negatief effect hebben op diens gezondheid.

EPS dozen met deksel Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten rekening houden met de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel waren die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Rederijen en expediteurs worden verplicht bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.