Piepschuim dozen Kopen

Piepschuim dozen - Kwalitatieve Piepschuim dozen Offertes Zandvoort (Utrecht)

Piepschuim dozen Bestellen in Zandvoort (Utrecht)

Wij zijn een Nederlandse producent van tempex dozen en tempex boxen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Zandvoort, maar ook in Eemnes, Baarn, Blaricum, Laren, Zevenhuizen, Huizen, Soest, Bussum, Doornsteeg, Hilversum.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Piepschuim dozen

Onze tempex dozen bestaan uit meerdere lagen

Onze tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle tempex dozen zijn waterbestendig 

Alle tempex dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Koeldoos bestellen met 15% extra korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw eps doos bestellen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen

Polystyreen wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Polystyreen wordt al heel lang beschouwd als het het beste verpakkingsmateriaal vanwege haar thermische isolatie-eigenschappen en het hele lichte gewicht. Alsmede de mogelijkheid om de vorm op maat te maken.

Koeldoos is een geweldig prijs-bewuste, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruik van Piepschuim dozen voor het inpakken van producten zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking behoorlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS behoorlijk lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Koeldoos 

Tempex is een soort kunststof dat bestaat uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis doordrenkt zijn met lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot containers voor verpakking en verzending, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Dankzij het productieproces krijgt dit schuim een gelijke, consistente celstructuur, waardoor het sterk en robuust is.

Piepschuim dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen (ook wel tempex boxen) voor gekoeld vervoer

De betekenis van gekoeld vervoer

Het verzenden van producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt gekoeld vervoer genoemd.

Om goederen van de ene plek naar de andere plek te transporteren, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om goederen van de ene plek naar de andere plek te transporteren.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van piepschuim is een van zijn belangrijkste pluspunten. Piepschuim is zeer duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Dankzij deze luchtige en lichte consistentie kan polystyreenschuim simpel in verscheidene goederen worden gegoten of gevormd. Het materiaal kan worden gesneden om te passen in de holtes van een muur of gevormd in aangepaste verzend- en verpakkingscontainers zoals bijvoorbeeld geïsoleerde verpakkingen. Je kunt zelfs eenvoudig stroken piepschuim snijden met een hobbymesje in plaats van met ingewikkelder gereedschap.

Dankzij de talrijke luchtholtes van polystyreenschuim heeft dit materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is dit materiaal de beste keuze voor de bescherming van onder andere breekbare en bederfelijke producten tijdens het vervoer.

Veel producenten bedenken aangepaste containers voor verpakken die het risico op beschadiging van apparaten tot het minimale beperken. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen wanneer de doos tijdens bijvoorbeeld de verzending valt. Dankzij zijn vermogen om de goederen tegen beschadiging te beschermen, wordt polystyreenschuim ook wel gebruikt om vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een beter alternatief voor de normale kartonnen doos.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim dozen het betreffende product tegen contact met regen en verschillende bronnen vocht. Zodra deze piepschuim dozen worden gebruikt voor verpakking en verzending, zorgt dit voor verscheidene voordelen in vergelijking met de typische kartonnen doos. De piepschuim dozen kunnen namelijk voedingsmiddelen of dranken vasthouden en zal zeker niet lekken of door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn EPS piepschuim dozen erg gewild.

De bestendigheid tegen vocht van dit schuim geeft het veel voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie als het materiaal gebruikt wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het schuim niet schimmelen, rotten of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander belangrijk voordeel van de Tempex doos is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Zodra dit polystyreenschuim wordt ingezet als de opslag van voedsel, houdt het warme levensmiddelen warm en natuurlijk koude levensmiddelen koud gedurende de levering van een restaurant naar de eindbestemming van de besteller. Het piepschuim kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een koelkast of vrieskist van isolatie te voorzien, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Piepschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt ingezet. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie van de structuur en de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS piepschuim dozen worden veelal gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt in de voedings- en verpakkingsindustrie meestal gebruikt vanwege de geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak gebruikt om dranken en voedingsmiddelen gedurende langere tijd vers en koel te houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte behoorlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Koeldoos Kopen in Zandvoort

Beschermt de betreffende goederen
Styrofoam heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Duurzaamheid
Piepschuim dozen zijn sterk, maar ook duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse levensmiddelen en andere diverse artikelen. Styrofoam is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Het materiaal bestaat grotendeels uit luchten is om deze reden uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht is en het geen gewicht toevoegt aan het eindproduct zorgt dit voor een enorm voordeel.

Het isoleert de bestelling
In tegenstelling tot de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot aan de conservering van voedsel in de hele distributieketen.

Piepschuim dozen worden op enorme schaal in verschillende industrieën, doordat dit materiaal een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze in verscheidene branches worden gebruikt.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Daarom worden deze dozen vaak gebruikt bij de opslag van goederen en verzending van verse groenten en gevogelte. Het isoleert het eten voor lange tijd tegen de warmte dat van buiten komt. Hierdoor voorkomt het materiaal dat eten gaat bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Ook de containers die gebruikt worden zijn bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn de polystyreenschuim dozen perfect voor het verzenden van etenswaren. Tevens zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Industrie voor verpakken
Naast de voedingsmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze piepschuimdozen

Transporteer Dranken met tempex dozen

Ook verschillende dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, vooral wanneer zeiets bevatten dat kan bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en andere temperatuurgevoelige producten moeten allemaal in een koelvrachtwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met tempex boxen vervoerd worden

Mocht u het op prijs kunnen stellen dat bloemen in de gewenste conditie arriveren op hun bestemming, zorg er dan voor dat ze worden verzonden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan namelijk in de verkeerde omstandigheden, dus zodra ze geplukt en verstuurd zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het transport te handhaven om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Piepschuim dozenzijn ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in koelwagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze kunnen immers smelten.

Bulk vloeistoffen

Er is zeker geen ruimte voor fouten voor het vervoer van bulk vloeistoffen. zeker niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onvermeidbaar dat deze bulk vloeistoffen gekoeld verzonden dienen te worden.

Transporteer Verf met tempex dozen

Voor het waarborgen van zijn integriteit, moet dus ook verf in gekoelde vrachtwagens worden vervoerd.

Transporteer gevaarlijke producten met tempex dozen

Indien u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle aanwezige voorschriften tot op de letter volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare producten moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten bederfelijke goederen zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Koeldoos Offerte Aanvragen

Uw eps doos offerte binnen maximaal 1 dag in de email bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Piepschuim dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige goederen is een speciale logistiek benodigd om te garanderen dat de goederen de eindconsument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te verwezenlijken.

Bij het vervoer van diepvriesgoederen, zoals bijvoorbeeld voedingsmiddelen, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verscheidene keren ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het daarna de eindgebruiker bereikt, dan kan dat een negatieve impact hebben op de eindgebruiker zijn of haar gezondheid.

Piepschuim dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten bijvoorbeeld zich houden aan de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Rederijen en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel goederen die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs zijn verplicht om bij het verzenden van deze goederen de procedurele voorschriften en nodige documentatie in acht nemen.