Polystyrene dozen Bestellen

Polystyrene dozen - In Nederland Gefabriceerde Polystyrene dozen Kopen in Soest Utrecht

Polystyrene dozen Kopen voor Soest Utrecht

Wij zijn een lokale producent van eps dozen met deksel en eps piepschuim dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Soest, maar ook in Baarn, Amersfoort, Zevenhuizen, Soesterberg, Zandvoort, Eemnes, Laren, Bilthoven, Hilversum, Zeist.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Polystyrene dozen

De eps dozen met deksel zijn gemaakt van

De eps dozen met deksel beschermen tegen alle weersomstandigheden

De eps dozen met deksel zijn waterbestendig 

De eps dozen met deksel hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Tempex doos bestellen met 15% korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw koeldoos bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Polystyrene dozen Voor Transport

Polystyrene dozen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Polystyreen wordt al heel lang bestempeld als het ideale verpakkingsmateriaal vanwege de thermische isolatie-eigenschappen en haar hele lichte gewicht. Alsmede de optie om het op maat te vormen.

Tempex doos is een geweldig prijs-effectief, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en versturen van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruik van Polystyrene dozen voor het verpakken van voedingswaren heeft de kosten van verzending en verpakking fors doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en de verzending van EPS veel lager is dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Tempex doos 

is een soort kunststof dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verpakkings- en verzendcontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dit schuim krijgt mede dankzij het productieproces een uniforme en consistente celstructuur, waardoor het sterk en robuust is.

Polystyrene dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten rekening houden met de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en bevrachters moeten niet alleen rekening houden met het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel producten die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters zijn verplicht om bij het transport van deze producten de procedurele voorschriften en benodigde documentatie in acht nemen.

Polystyrene dozen Voor Transport

Polystyrene dozen (of eps piepschuim dozen) voor gekoeld transport

De betekenis van gekoeld transport

Het transporteren van bederfelijke producten die zouden in een gekoelde omgeving wordt gekoeld transport genoemd.

Om producten van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij gekoeld transport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer gekoeld transport wordt gebruikt om producten van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

De enorm hoge sterkte-gewichtsverhouding van piepschuim is een van zijn belangrijkste pluspunten. Polystyreenschuim is erg duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een enorm licht gewicht. Dankzij zijn lichte en luchtige consistentie kan piepschuim makkelijk in verscheidene goederen worden gevormd en/of gegoten. Dit materiaal kan ook gesneden worden om dit te passen in de holtes van een wand of in geperste vorm in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde dozen. Vellen piepschuim kunnen gesneden worden met een eenvoudig hobbymesje in plaats van een complexer gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de talrijke luchtholtes van piepschuim heeft dit materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim de beste keuze voor vooral de bescherming van onder andere producten die kunnen breken en bederven tijdens de verzending.

Diverse fabrikanten bedenken aangepaste containers voor verpakken die risico op schade op apparaten tot een minimum doen verlagen. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen wanneer de doos tijdens het verzenden valt. Gezien zijn vermogen om de goederen tegen defecten te beschermen, wordt piepschuim ook wel ingezet voor vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een veel beter alternatief dan de standaard kartonnen doos.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het betreffende product tegen aanraking met regen en andere bronnen van vocht. Wanneer deze dozen van piepschuim worden gebruikt voor het verzenden en verpakken van goederen, resulteert dit in een voordeel in vergelijking met de typische kartonnen doos. Het kan etenswaren of dranken vasthouden en zal zeker niet lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn Piepschuim dozen enorm populair.

De bestendigheid tegen vocht van piepschuim brengt het materiaal vele voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie als dit toegepast zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het schuim niet schimmelen, rotten of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Nog een ander niet te vergeten voordeel van de Piepschuim box is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Wanneer dit polystyreenschuim zal worden gebruikt voor de opslag van levensmiddelen, houdt het warme voedingsmiddelen warm en koude voedingsmiddelen koud gedurende de levering van een restaurant aan de eindbestemming van de consument. Het piepschuim kan ook worden toegepast om een koelkast of vriezer van isolatiemateriaal te voorzien, waardoor het een geschikt materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan balletjes of dekens van glasvezel kan dit materiaal goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie en de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Thermoboxen worden veelal gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedings- en verpakkingsindustrie vaak toegepast vanwege zijn geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak toegepast om dranken en voedsel gedurende langere tijd vers en koel te houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte aanzienlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Deze karakteristieke eigenschap zorgt ervoor dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Tempex doos Kopen in Soest

Beschermt de betreffende goederen
Dankzij het geweldige schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het materiaal bestand tegen druk.

Het is enorm duurzaam
Polystyrene dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse voedingsmiddelen en andere diverse artikelen. Het materiaal kan tegen vocht, waardoor een goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat voor 98% uit luchten is om deze reden geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het ongelooflijk licht van gewicht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het eindproduct is dit een gigantisch voordeel.

Isoleert de bestelling
In tegenstelling tot de normale kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot aan de conservering van levensmiddelen in de gehele distributieketen.

Doordat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze op enorme schaal gebruikt in een verscheidenheid aan industrieën. Laten we eens kijken hoe ze toegepast worden in verscheidene branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de industrie voor voedingsmiddelen. Daarom worden piepschuim dozen vaak toegepast bij de opslag van goederen en het versturen van verse groenten en gevogelte. Het isoleert eten voor meerdere uren tegen de hitte dat van buiten komt. Daardoor wordt voorkomen dat eten zal gaan rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die toegepast worden zijn bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van etenswaren. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Verpakkingsindustrie
Naast de industrie voor voedingsmiddelen hebben piepschuim dozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de piepschuimdozen

Vervoer Dranken met eps dozen met deksel

Ook verschillende dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, vooral wanneer zeiets bevatten dat zou kunnen verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met eps piepschuim dozen vervoerd worden

Mocht u willen dat uw bloemen in perfecte conditie aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen worden verstuurd in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken bij ongewenste omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en verstuurd zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het transport te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Polystyrene dozen, ook ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze producten zijn immers ontworpen om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is zonder twijfel geen ruimte voor fouten voor transport van bulk vloeistoffen. Bij het vervoeren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Het is onoverkomelijk dat deze bulk vloeistoffen gekoeld verscheept dienen te worden.

Vervoer Verf met eps dozen met deksel

Voor het behouden van zijn integriteit, moet verf in koelvrachtwagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke producten met eps dozen met deksel

Wanneer u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle aanwezige voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige producten moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ongelukken te voorkomen.

Sigaretten

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat bederfelijke goederen zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Tempex doos Prijsopgave Ontvangen

Uw koeldoos prijsopgave binnen uiterlijk 1 dag in de mailbox bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Polystyrene dozen Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt vaak gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij de productie van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek vereist om er zeker van te zijn dat de producten de consument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit mogelijk te maken.

Bij transport van diepvriesgoederen, zoals voedsel, zal het voedsel ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer verscheidene keren ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindconsument zou bereiken, kan dat een negatieve impact hebben op diens gezondheid.

Polystyrene dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten rekening houden met de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en bevrachters moeten niet alleen rekening houden met het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel producten die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters zijn verplicht om bij het transport van deze producten de procedurele voorschriften en benodigde documentatie in acht nemen.